Samsung Mobiele telefoons

Dit zijn de kleuren voor de Galaxy Z Flip 5

Galaxy Z Flip 5 komt met groter omslagscherm.

Ross Young is de mede-oprichter en CEO van Display Supply Chain Consultants (DSCC). In deze functie kan hij uiterst nauwkeurige tips over mobiele apparaten delen. Een van zijn laatste tweets onthult enkele nieuwe kleuropties voor de aankomende Samsung Galaxy Z Flip 5. Volgens Young zijn deze kleuren blauw, groen, platina en geel. Hij vervolgt dat andere beschikbare kleuren voor het apparaat de “eerdere kleuren met een hoger volume beige, grijs, lichtgroen en lichtroze” zullen bevatten. Voor de Galaxy Z Fold 5 ziet Young mogelijke kleuropties van blauw en platina, samen met de hogere volumekleuren beige, zwart en lichtblauw.

Groter extern scherm

Maar nieuwe kleuren zijn niet de grote verandering die dit jaar naar de opvouwbare clamshell van Samsung komt. Dat zou het grotere mapvormige 3,4-inch afdekscherm zijn dat het 1,9-inch afdekscherm op de Galaxy Z Flip 4 vervangt (en veel groter is dan het veel bekritiseerde 1,1-inch afdekscherm op het originele Galaxy Z Flip-model). Met de premium Motorola Razr 40 Ultra / Razr + met een 3,5-inch Quick View-scherm, hoger dan het 2,7-inch externe display op eerdere Razr-modellen, zouden zowel Samsung als Motorola’s clamshell foldables dit jaar zeer capabele externe displays moeten hebben.

Zelfs als je het “folder cut-out”-ontwerp van het omslagscherm van de Galaxy Z Flip 5 niet leuk vindt, kun je het daadwerkelijke ontwerp niet zien als het omslagscherm is uitgeschakeld. De uitsparing is zo gemaakt dat het afdekscherm de twee cameralenzen rechtsonder aan de voorkant van de telefoon niet bedekt. Dit is totaal anders dan wat Motorola doet. Het nieuwe, grotere Quick View-scherm van Motorola dekt de 12 MP primaire en 13 MP ultrabrede camera’s rechtsonder op het voorpaneel van de premium Razr.

Galaxy Z Flip 5 eerder gelanceerd

Het volgende Samsung Unpacked-evenement zal naar verluidt een paar weken eerder plaatsvinden dan normaal, met 26 juli als laatste geruchtendatum. Op die dag zal Samsung naar verwachting de Galaxy Z Flip 5, de Galaxy Z Fold 5 en de Galaxy Watch 6 introduceren. Op dit moment is de wereldwijde releasedatum voor de nieuwste versies van de opvouwbare smartphones 11 augustus. 

Vorige maand stuurde Ross Young een tweet waarin hij zei: “Aangezien de productieramingen voor de Z Flip 5 voor juli 2023 ongeveer het dubbele zijn van die van de Z Flip 4 in 2022, is het zeer waarschijnlijk dat ze eerder dit jaar worden gelanceerd, wat zou een goede zet zijn om afstand te creëren met de lancering van de iPhone 15.” Het model van vorig jaar werd op 26 augustus uitgebracht, terwijl de iPhone 14-lijn (minus de vertraagde iPhone 14 Plus) op 13 september werd gelanceerd. Nogmaals, de geruchten releasedatum voor de Galaxy Z Flip 5 dit jaar is 11 augustus.

Avatar voor Paul Herps

administrator
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.