Contact

Over ons

Sinds 2015 is GSMNieuws.nl een begrip op het gebied van informatieverstrekking voor smartphones en providers. Wij werken er dagelijks aan om deze informatie up-to-date te houden en dit doen wij met veel liefde en plezier.

Inmiddels werken wij met een tal van partners samen om de website tot een groot succes te maken. Maar zonder bezoekers en enthousiaste lezers is het voor ons ook saai. Wij willen daarom graag jullie feedback. Hiervoor kun je het onderstaande formulier gebruiken.

Wij zoeken schrijvers !

Voor onze website zijn wij op zoek naar enthousiaste schrijvers die direct of indirect een connectie hebben met smartphones of telecom. Het schrijven van artikelen voor GSMNieuws.nl kan vanuit huis en kan in je eigen vrije tijd ingedeeld worden.

De website draait volledig op vrijwillige basis. In ruil hiervoor krijg je jaarlijks meermaals de kans op de nieuwste smartphones aan de tand te voelen. Hoe gaaf is dat !?

Vul het onderstaande formulier direct in en geef ons jouw motivatie waarom jij de schrijver bent die wij zoeken.

Let op! GSMNieuws.nl biedt geen technische ondersteuning op het gebied van smartphones. Hiervoor verwijzen wij u door naar de verkopende partij of de fabrikant. Op de website van de fabrikant is doorgaans veel informatie te vinden bij problemen met een smartphone.

Wij gebruiken de gegevens in dit contactformulier NIET voor commerciële doeleinden. Dit formulier is enkel bedoeld voor communicatie onderling.