Zwaardere versie van de Moto G6 Plus gelekt

Er zijn beelden opgedoken van de nieuwe Moto G6 Plus. Alhoewel het type al bestaat en leverbaar is gaat het hier om een upgrade van het bestaande type. Zo moet de nieuwe 2018-variant de beschikking gaan krijgen over de nieuwe Snapdragon 660 chipset. Het huidige model wordt geleverd met de Snapdragon 630 en al eerder werd gesproken over de nieuwe chipset. Tijdens lancering bleek hier dus niets van waar te zijn, maar de nieuwe beelden doen toch vermoeden dat Motorola aan een sterkere variant werkt.

Specificaties

De meeste specificaties van de nieuwe generatie Moto G6 Plus zullen ongewijzigd blijven. Zo zal hij dus ook beschikken over een 5.9 inch touchscreen. Aan de bovenzijde van het scherm zien we een 8 megapixels camera terug voor de selfies. Aan de achterzijde treffen wij ook weer de dualcamera aan met de hoofdcamera van 12 megapixels. Ter ondersteuning werkt deze camera samen met een 5 megapixels camera. Ook deze nieuwe Moto G6 Plus wordt geleverd met Android 8.1 en kan in de toekomst nog de nodige upgrades tegemoet zien.

De grote wijziging zal dus in de hardware terug te vinden zijn. Met de nieuwe chipset kunnen wij in ieder geval rekenen op een significant verbetering van de snelheid. De octa-core processor moet hier de bijdrage in gaan leveren, maar uiteraard ook 6 GB werkgeheugen draagt een goed steentje bij in deze verbetering. De nieuwe chipset zal vermoedelijk ook voor verhoogde grafische prestaties zorgen. In de getoonde beelden wordt de Moto G6 Plus nog getoond met 64 GB opslag, maar vermoedelijk komt de zwaardere versie met 128 GB opslag.

Presentatie 6 juni

Op 6 juni zal Motorola ook hun nieuwe Moto Z3 Play gaan presenteren. Het is goed mogelijk dat ook de zwaardere Moto G6 Plus zijn opwachting zal maken tijdens dit evenement. Over prijzen of beschikbaarheid is dus helaas nog niets bekend. Zodra hier meer bekend over wordt laten wij dit uiteraard direct weten!

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.