Xiaomi Pocophone F2 lijkt onderweg te zijn

De Pocophone F2 zal in 2020 zijn intrede maken.

Eind vorig jaar werd duidelijk dat Xiaomi momenteel werkt aan de opvolger van de Pocophone. Zijn opvolger, de Pocophone F2, zal dit jaar op de markt verschijnen. De komst lijkt inmiddels bevestigd te worden doordat de fabrikant de naam heeft vastgelegd als handelsmerk. Veel details zijn er verder nog niet.

Opvolger

Zoals je mag verwachten dat de nieuwe Pocophone F2 de opvolger worden van de Pocophone. Naar alle waarschijnlijkheid zal Xiaomi dezelfde strategie volgen als bij zijn voorganger. Dit betekent hoogwaardige specificaties, maar dan voor een midrange prijs. Het geregistreerde handelsmerk bevestigt niet alleen de komst van deze smartphone. Op 21 december stuurde de CEO al een Twitterbericht rond waarin werd aangekondigd dat wij dit jaar meer zullen horen over de Pocophone F2.

Verbeteringen

Zoals je mag verwachten zal de Pocophone F2 over de nodige verbeteringen beschikken. Zo wordt er een iets krachtigere chipset verwacht en mogelijk ook meer werkgeheugen. Vooral op het gebied van de camera’s zullen de nodige wijzigingen worden doorgevoerd. Dit laatste is enkel om met de concurrentie mee te kunnen gaan. Voor de opslag verwachten wij geen wijzigingen. Dit was bij de originele smartphone al meer dan voldoende en bij de Pocophone F2 zal dit dus ook weer voldoende moeten zijn. Pin ons er uiteraard niet op vast, maar deze (kleine) wijzigingen kunnen wij wel verwachten bij een serieuze opvolger.

In een eerder persbericht gaf Xiaomi aan dat ze dit jaar hun zinnen zullen zetten op 5G. Het is juist de Pocophone F2 die zich hier uitstekend voor leent. Naar alle waarschijnlijkheid wordt deze smartphone een van de vele modellen die standaard 5G zal ondersteunen.

Lancering

De komst van de Pocophone F2 is nog erg onduidelijk. Sommige bronnen beweren dat het vastleggen van een handelsmerk het teken is dat de lancering aanstaande is. Wij zijn het hier echter niet mee eens, want in het verleden is al vaker bewezen dat een handelsmerk vroegtijdig werd vastgelegd. De werkelijke lancering liet dan nog maanden of zelfs jaren op zich wachten. De originele Pocophone werd in augustus 2018 gelanceerd. Het is de verwachting dat de opvolger ook rond deze periode zijn intrede zal maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Onbekende Motorola XT2053 krijgt FCC goedkeuring.

Motorola XT2053 krijgt nu ook FCC goedkeuring

Volgend bericht
HTC heeft besloten op de deuren van hun community Elevate per direct te sluiten.

HTC sluit plotseling de deuren van Elevate

Gerelateerde berichten
Total
9
Share