Xiaomi Mi 8 SE renders gelekt

Een dag voor de lancering is er een render gelekt van de kleinere Mi 8 SE. Het model zal morgen, tegelijk met de Mi 8, gepresenteerd worden. De renders zijn naar voren gekomen op een poster die het bedrijf heeft gemaakt ter promotie van de nieuwe smartphones. Op basis van de gelekte poster hebben wij direct ook een goede indruk hoe de verhouding van de Mi 8 SE is ten opzichte van zijn grote broer.

Een dag voor de lancering is er een render gelekt van de kleinere Mi 8 SE. Het model zal morgen, tegelijk met de Mi 8, gepresenteerd worden. De renders zijn naar voren gekomen op een poster die het bedrijf heeft gemaakt ter promotie van de nieuwe smartphones. Op basis van de gelekte poster hebben wij direct ook een goede indruk hoe de verhouding van de Mi 8 SE is ten opzichte van zijn grote broer.

Ontwerp

De nieuwe Mi 8 SE is duidelijk wat rechthoekiger. De hoeken zijn scherper afgerond ten opzichte van zijn grote broer. Het ontwerp heeft erg veel weg van de bestaande Mi Mix 2S. Het ontwerp komt in vel zaken zover overeen dat het ons niet zal verbazen dat de behuizing van deze twee modellen uiteindelijk hetzelfde zijn. Het grote verschil is het notchontwerp aan de bovenzijde van de Mi 8 SE. Ook de ruimte aan de onderzijde van het scherm is een stuk kleiner. In vergelijking met de Mi 8 is de uitsparing aan het bovenzijde van het scherm wel weer iets groter. Ook de nieuwe Mi 8 SE zal gebruiken maken van gezichtsherkenning voor het ontgrendelen van de smartphone. Deze camera zit dan ook in deze uitsparing ingebouwd. Toch missen wij nog enkele sensoren in deze inkeping. Ondanks dit gemis krijgt de Mi 8 SE de beschikking over een 20 megapixels camera aan de voorzijde welke wordt bijgestaan door een LED-flitser. De achterzijde heeft juist weer het ontwerp van de Mi Mix 2S en de Mi 8. Ook op dit kleinere model zien wij in het midden een vingerafdrukscanner en zie je rechtsboven de camera’s ingebouwd zitten. Hoeveel megapixels deze camera’s zijn is nog niet bekend.

Vermoeden

Alhoewel er nog niet veel bekend is over de Xiaomi Mi 8 SE wordt deze vermoedelijk toch uitgerust met de Snapdragon 710 chipset. Voor het werkgeheugen kun je dan rekenen op 4 GB of 6 GB. Voor de opslag lijkt 64 GB de meest logische keuze voor de Mi 8 SE. Waarschijnlijk zal dit kleinere model direct geleverd worden met Android 8.1 en hiermee is het ook direct een up-to-date smartphone met alle laatste mogelijkheden voor een mooie prijs.

Beschikbaarheid

Zowel de Xiaomi Mi 8 als de Mi 8 SE zullen morgen officieel gepresenteerd worden. Doorgaans zullen de verkopen twee weken later van start gaan. Halverwege juni zullen de smartphones dus werkelijk beschikbaar komen. De Mi 8 zal in eerste instantie beschikbaar komen in Egypte, Frankrijk, India, Italie, India, Rusland, Spanje, Thailand, Vietnam en China. Over de Mi 8 SE is nog niets bekend, maar vermoedelijk zal de smartphone hier ook leverbaar gaan worden. Over een levering naar Nederland is nog niets kenbaar gemaakt en dus moeten wij het nog voorlopig stellen met grijze import die via verschillende webwinkels worden aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Motorola is flink aan de weg aan het timmeren en wederom is een nieuwe smartphone opgedoken. In alle opzichten is deze smartphone een wat vreemde eend in de vijver van Motorola. Recentelijk heeft Motorola al de Moto G6 en de Moto E5 gelanceerd. De Motorola One Power zal een compleet nieuwe lijn moeten zijn echter zijn er nog wat vraagtekens die ingevuld moeten worden alvorens wij iets definitief kunnen zeggen.

Motorola One Power gespot

Volgend bericht
In de huidige economie is het niet eenvoudig om een nieuwe smartphone op de markt te brengen. Als fabrikant moet je juist onderscheidend zijn om op te vallen. Onderscheid maak je door vernieuwend te zijn en dit is in de huidige markt erg lastig. Voor start-ups zijn de onderdelen erg lastig te krijgen en gebogen schermen maken de nieuwe smartphones alleen maar duurder. Een andere benadering is dan ook noodzakelijk om enigszins serieus genomen te worden op de smartphonemarkt. Onze eerste indruk is dat Bloc dit goed is gelukt met hun nieuwe BllocZero18.

Absolute eenvoud met de BllocZero18

Gerelateerde berichten
Total
1
Share