Alle details over de Xiaomi Mi 10T en de Mi 10T Pro zijn gelekt.

Xiaomi Mi 11 Pro komt met indrukwekkende 120 Hz-scherm

De geruchten rondom het nieuwste vlaggenschip van Xiaomi zijn inmiddels op gang gekomen. De Mi 11 Pro, zoals de naam verwacht wordt, komt mogelijk met een indrukwekkend scherm. Volgens bronnen wordt het model namelijk geleverd met een 120 Hz scherm met een maximale QHD-resolutie.

Weinig verschillen

Ten opzichte van de bestaande Mi 10 Pro zullen er in het nieuwe model weinig verschillen op te merken zijn. Het ontwerp lijkt in grote lijnen intact te blijven. Dit betekent dat de Mi 11 Pro wederom kan rekenen op gebogen schermranden. De verschillen zullen dan vooral ook onderhuids gemaakt worden voor zover wij het nu kunnen beoordelen.

Op het gebied van de camera’s hoeven wij ook geen geweldige sprongen te verwachten. Nog steeds zal de hoofdcamera de 108 MP lens betreffen die wij al eerder gezien hebben. Wel is het de verwachting dat de software verder is geoptimaliseerd voor een betere gebruikerservaring.

Upgrade Mi 11 Pro

Zoals je mag verwachten wordt de Mi 11 Pro in ieder geval uitgerust met de nog niet aangekondigde Snapdragon 875 chipset. Dat is in ieder geval een verbetering te noemen ten opzichte van zijn voorganger. Zoals eerder gezegd zal ook de resolutie van het scherm een aanzienlijke verbetering worden. Het topmodel zal volgens bronnen de beschikking krijgen over een scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz bij een QHD-resolutie. Deze combinatie heeft zich nog niet eerder voorgedaan bij een smartphone.

Naar verluidt zal de Mi 11 Pro een upgrade krijgen in de hoge oplaadsnelheden, omdat sommige geruchten ons wijzen op een verbluffende 200W + oplaadoplossing waar Xiaomi mogelijk aan werkt.

Lancering

Het is nog compleet onduidelijk wanneer de Mi 11 Pro daadwerkelijk zijn debuut zal maken. Wij moeten echter wel rekenen dat dit pas in de eerste maanden van 2021 zal gebeuren. Mogelijk wordt het model vlak na de lancering van de Galaxy S21 wereldkundig gemaakt. De tijd zal het leren wat Xiaomi voor ons in petto heeft.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.