Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro en Mi 10T Lite gelanceerd

Prijzen van de Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro.

Eerder deze week wisten wij te berichten over de komst van de nieuwe Mi 10T-serie. Vandaag heeft Xiaomi officieel de Mi 10T, de Pro en de Lite gelanceerd. De drie modellen zijn op alle vlakken weer uniek te noemen. De prijsstelling is echter nog vele malen interessanter te noemen. Wij verwachten dan ook veel van deze smartphones.

De goedkopere Lite

Het goedkoopste model van het trio is de Lite. Ondanks dat het de goedkoopste is van de drie modellen komt deze alsnog met hele mooie specificaties. Zo wordt de smartphone geleverd met een 6.67” LCD scherm met een aanpasbare verversingsfrequentie van 120 Hz.

Aan de achterzijde treffen wij een hoofdcamera aan van 64 MP. Deze wordt verder ondersteunt door een 8 MP ultrabreedhoeklens, een 2 MP macrolens en een 2 MP dieptesensor. Aan de voorzijde is er gekozen voor een 16 MP selfiecamera.

De Mi 10T Lite is de eerste smartphone die wordt uitgerust met de Snapdragon 750 chipset. Hierdoor ondersteunt deze goedkopere variant alsnog 5G. Standaard wordt deze chipset ondersteunt door 6 GB werkgeheugen.

Voor € 279,= kun jij de trotse bezitter worden van het model met 64 GB opslag. Voor € 50,= meer heb je 128 GB opslag ter beschikking.

Mi 10T en de Pro

Al eerder deze week bespraken wij de absolute topmodellen. Zoals eerder besproken zijn het de eerste smartphones die uitgerust worden met een 144 Hz scherm. Aan de grootte van het scherm is verder niets gewijzigd ten opzichte van de Lite. Naast het scherm is er onderhuids en op de achterzijde wel genoeg te melden.

Beide modellen zullen in ieder geval aangedreven worden door de Snapdragon 865. Uiteraard is de ondersteuning voor 5G hier ook standaard aanwezig. Voor de voeding van deze chipset heeft men gekozen voor een 5000 mAh die aan een 33W snellader gehangen kan worden.

De verschillen tussen de Mi 10T en de Mi 10T Pro worden voornamelijk aan de achterzijde gemaakt. Hier wordt de Pro geleverd met de 108 MP camera, terwijl de Mi 10T het nog moet stellen met de 64 MP hoofdcamera. De Pro kan daarnaast nog eens rekenen op optische beeldstabilisatie. Dit is een gemis bij het ‘standaard’ model. In beide gevallen wordt de camera wel weer ondersteunt door een 13 MP ultrabreedhoeklens en een 5 MP macrolens. Voor de selfies is er een 20 MP lens beschikbaar.

De prijzen van beide modellen zijn in de afbeelding boven dit artikel opgenomen. De leveringen zullen spoedig plaats gaan vinden en ook in Nederland komen de smartphones gewoon beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Alle details over de Xiaomi Mi 10T en de Mi 10T Pro zijn gelekt.

Volledige details over de Xiaomi Mi 10T en Pro liggen op straat

Volgend bericht

Het is onduidelijk wanneer en hoe de Pixel 5 in Nederland leverbaar zal zijn.

Google Pixel 5 is officieel; smartphone voor de massa

Gerelateerde berichten

Total
1
Share