De LG Wing beschikt over een 6.8 inch draaibaar scherm.

Video toont eerste werking van de LG Wing

Al eerder hebben wij eens geschreven over de excentrieke LG Wing. De smartphone werkt met een draaibaar scherm. Het is de visie van LG zoals een smartphone ook prima kan werken met dubbele schermen. Er is nu een video opgedoken waarin het concept kort te bekijken is.

Kantelscherm

In alle opzichten is de LG Wing een unieke smartphone om te zien. In eerdere geruchten zal het hoofdscherm een afmeting hebben van 6,8 inch. Wanneer je dit scherm kantelt heb je nog eens de beschikking over een 4.4 inch scherm. De daadwerkelijke functionaliteit van dit tweede scherm was nog even de grote vraag, maar dankzij de video krijgen wij wel een beter beeld.

Het 6.8 inch scherm zal vooral gebruikt zal worden voor de dagelijkse routine op een smartphone. Het 4.4 inch scherm zal daarentegen gebruikt worden als extra ondersteuning. Zo kun je dit scherm bijvoorbeeld gebruiken als QWERTY toetsenbord wanneer de LG Wing is uitgeklapt.

Geruchten LG Wing

Over de smartphone zelf houdt LG zijn kaken nog stijf op elkaar. Vooralsnog moeten wij het dus doen met de geruchten die rond gaan. Over de schermformaten hebben wij het al gehad. De LG Wing wordt waarschijnlijk verder uitgerust met de Snapdragon 765G chipset met 5G ondersteuning.

Wat wij verder kunnen verwachten is nog compleet onbekend. Het is ook nog niets eens duidelijk wanneer de fabrikant de LG Wing wil presenteren.

Duidelijke video

De video die op dit moment op internet is gezet biedt gelukkig wel weer wat extra duidelijkheid. Het gaat hierbij dan voornamelijk over de functionaliteit van de LG Wing. In de video is te zien dat de navigatie verticaal gebruikt wordt op het grote scherm. Op het kleinere scherm wordt muziek afgespeeld of kan er een gesprek worden aangenomen. Het voordeel van deze setup is dat de navigatie dus niet wordt verstoord.

Er zullen ongetwijfeld nog meer voordelen te benomen zijn in verschillende situaties. Deze video maakt echter wel heel duidelijk hoe handig deze aankomende LG Wing kan zijn.

LG Wing in de auto gebruiken
Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.