Triple camera’s voor de Galaxy S10

Volgens laatste berichten gaat de Galaxy S10 de beschikking krijgen over een drietal camera's aan de achterzijde. De berichten komen vanuit Koreaanse media die melden dat iet alleen de Galaxy S10 hiermee wordt voorzien, maar ook midrange modellen kunnen in 2019 van deze nieuwe setup gebruik maken. Hiermee maakt de fabrikant een flinke stap in de richting van het betere camerawerk. 

Volgens laatste berichten gaat de Galaxy S10 de beschikking krijgen over een drietal camera’s aan de achterzijde. De berichten komen vanuit Koreaanse media die melden dat iet alleen de Galaxy S10 hiermee wordt voorzien, maar ook midrange modellen kunnen in 2019 van deze nieuwe setup gebruik maken. Hiermee maakt de fabrikant een flinke stap in de richting van het betere camerawerk. 

Triple camera

De nieuwe Galaxy S10 moet geleverd worden met de meest geavanceerde camerasetup die op dit moment leverbaar is. Dit betekent dat de high-end smartphone geleverd wordt met een 12 megapixels breedhoekcamera, een super-breedhoekcamera van 16 megapixels en een 13 megapixels telefotolens. Deze laatste lens zal zorgen voor een 3x optische zoom. 

Al geruime tijd staat Samsung bekend om hun goede camerakwaliteiten. De triplecamera-setup versterkt deze positie alleen maar. Voor begin 2019 is dit dan ook de smartphone die je moet hebben als het gaat om het camerawerk. Het is echter niet enkel de Galaxy S10 die deze setup mee zal krijgen. ook de meer betaalbare Galaxy A-serie moet standaard geleverd gaan worden met de nieuwe triplecamera-setup. Met deze setup wil de fabrikant een groter gat gaan slaan bij de directe concurrentie. 

Megapixelrace

Het belang van ‘zware’ camera’s wordt meer fabrikanten steeds meer duidelijk. De zogenoemde megapixelrace is dan ook dit jaar behoorlijk fel van start gegaan. Volgens bronnen wil Samsung volgend jaar een triplecamera gaan uitbrengen tot wel 32 megapixels voor de hoofdcamera. Ook de opkomende LG V40 ThinQ krijgt hoogwaardige camera’s mee waarbij de selfiecamera zelfs tot wel 40 megapixels gaat. ook Apple gaat mee in deze strijd en gaat ook hun iPhone’s in 2019 vermoedelijk voorzien van een drietal camera’s aan de achterzijde. Al is dit laatste enkel maar om mee te kunnen gaan in de strijd voor het aantal megapixels. 

Voor 2019 kunnen wij dus alvast voorzichtig de voorspelling doen dat een drietal camera’s aan de achterzijde meer een standaard gaat worden. in het geval van Samsung zal dit in ieder geval de nieuwe Galaxy S10 gaan betreffen en vermoedelijk ook de complete Galaxy A-serie. Wij zullen deze ontwikkeling uiteraard op de voet volgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Veel spannende zaken zijn er eigenlijk niet meer te melden over de nieuwe Pocophone F1. Wel is het inmiddels duidelijk dat Poco een submerk wordt van Xiaomi. Ongeacht deze koerswijziging is het wel een smartphone waar iedereen graag naar uit kijkt. Het wordt dan ook de eerste betaalbare Snapdragon 845 smartphone. Het nieuws over de lancering werd via Poco India gedeeld op Twitter.

Xiaomi Pocophone F1 wordt op 22 augustus gelanceerd

Volgend bericht
Een betrouwbare bron weet te melden dat de aankomende U12 Life niet door HTC zelf zal worden geproduceerd. HTC heeft hiervoor een ODM-partner gevonden die de U12 Life voor de fabrikant gaat produceren. Met de komst van de U12 Life hoopt de fabrikant in ieder geval het tij te kunnen keren bij het noodlijdende bedrijf. Zoals het er nu voor staat kan de U12 Life zelfs nog wel de laatste smartphone zijn die uit de handen van HTC zelf komt.

HTC produceert de U12 Life niet zelf

Gerelateerde berichten
Total
1
Share