De Motorola Edge S laat zichzelf op een teaser zien.

Teaser toont mogelijk de Motorola Edge S

Tipster Ankit heeft gepost wat lijkt op de officiële teaser voor de aanstaande  Motorola Edge S . De smartphone, die intern kennelijk de Motorola Nio heet, zal worden aangedreven door de nieuwe Qualcomm Snapdragon 870-chip .

Details Edge S

Het beeld van vandaag komt overeen met hands-on foto’s die niet zo lang geleden verschenen zijn. Daarnaast is het een verdere bevestiging dat de achterkant van de Edge S een vierkante hobbel heeft voor de camera-instelling. Deze bestaat uit een 64 MP primaire sensor, een 16 MP ultrabreedhoeklens , een 2 MP dieptesensor en een laser autofocussysteem.

Volgens eerdere berichten zal de Motorola Edge S beschikken over een 6,7-inch Full-HD + scherm met een verversingssnelheid van minimaal 90Hz. De smartphone zal blijkbaar beschikken over dubbele selfiecamera’s (16 MP en 8 MP), die in een gaatje in het scherm worden ondergebracht. In plaats van te kiezen voor een ingebouwde vingerafdruklezer, blijft de smartphone gebruik maken van een sensor aan de zijkant. De handset zal naar verluidt pronken met een batterij van 5.000 mAh en snel opladen van 20 W, en Android 11 wordt direct uit de poort uitgevoerd. 

Varianten en lancering

De poster toont zowel de eerder gelekte witte variant, die blijkbaar als ‘Sky’ op de markt zal worden gebracht, als de blauwe editie die bekend zal worden als ‘Beryl’. Geruchten wijzen ook op 6 GB, 8 GB en 12 GB RAM-opties, en 128 GB en 256 GB opslagvarianten. De Edge S zal op 26 januari in China worden onthuld en er wordt aangenomen dat het de G-naam zal gebruiken op internationale markten. In Nederland zal dit model dus onder de naam Moto G terug te vinden zijn.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.