T-Mobile beloont klanten extra die ook voor vaste diensten kiezen

Waar KPN en Vodafone al extra voordeeltjes bieden voor mobiele aansluitingen gaat T-Mobile nu ook deze voordelen aanbieden. Het extra voordeel kan gebruikt worden wanneer je als klant ook kiest voor vaste diensten van T-Mobile zoals televisie en internet. Met deze constructie gaat T-Mobile dus klanten belonen die zowel vaste- als mobiele diensten afnemen.

Klantvoordeel

T-Mobile kent al wat extra voordelen. Indien er meerdere mobiele abonnementen op een adres geregistreerd staan krijg je direct factuurkorting. Vooralsnog was dit voordeel enkel van toepassing op mobiele abonnementen. De provider biedt echter al geruime tijd ook vaste diensten aan. Om de verkopen van deze diensten een extra boost te geven kun je dus als bestaande klant ook hier weer extra voordeel uit halen. Onder aan de streep ben je dus altijd goedkoper uit dan wanneer je alles bij verschillende providers zou afnemen. Het activeren van het klantvoordeel kan eenvoudig via My T-Mobile. Het klantvoordeel wordt dus verder uitgebreid met ook vaste diensten die aan het mobiele abonnement gekoppeld kunnen worden.

Extra’s

Als je voor internet en televisie kiest van T-Mobile krijg je ondermeer een hogere internetsnelheid voor hetzelfde geld. Op het gebied van televisie krijg je een extra korting van € 7,50 per maand om te gebruiken voor een extra zenderpakket. Op het gebied van het mobiele abonnement is er ook extra voordeel. Indien je een Basis Sim abonnement hebt kun je rekenen op 500 MB extra data. bij een Go abonnement krijg je elke maand 2 GB extra data tot je beschikking. Ook wordt er nog eens extra factuurkorting berekend op de mobiele aansluiting en dit kan oplopen tot een korting van € 12,50 per maand. De extra’s zijn dus zeker lucratief en het is wellicht het overwegen waard om over te stappen op vast internet en televisie van T-Mobile als je al een mobiele aansluiting hebt van deze provider.

Tele2

Dit jaar moet de mogelijke overname van Tele2 nog groen licht krijgen. Met deze overname krijgt T-Mobile ook de beschikking over de vaste aansluitingen van Tele2. Of T-Mobile dan ook voor Tele2 een dergelijke constructie gaat aanbieden is nog onbekend. Het is ook goed mogelijk dat Tele2 nog zelfstandig zal blijven opereren en dus hun eigen tarieven en acties blijft handhaven. Eind dit jaar zal hier meer duidelijk in komen over mogelijke wijzigingen binnen het bestaande aanbod van Tele2

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.