De OnePlus 8T wordt vermoedelijk eind september of begin oktober gelanceerd.

Specificaties van de OnePlus 8T liggen op straat

Normaal gezien lanceert OnePlus aan het einde van het jaar nog een ververst model van hun bestaande high-end smartphone. Het ziet er naar uit dat het dit jaar niet anders zal zijn. Vandaag zijn de specificaties van de OnePlus 8T gelekt waardoor wij een goed beeld krijgen wat wij mogen verwachten.

Scherm OnePlus 8T

Vooral op het gebied van het scherm zal er het nodige kunnen wijzigen volgens de bron. De OnePlus 8 heeft nog de beschikking over een scherm met een verversingsfrequentie van 90Hz. In de nieuwe OnePlus 8T wordt dit mogelijk verhoogd naar 120Hz. Andere grote wijzigingen worden op dat vlak niet verwacht. Zo kunnen wij nog steeds rekenen op een 6.55 inch AMOLED-scherm.

Camera’s

Voor wat betreft de camera’s lijkt er ook al meer duidelijkheid te zijn. Aan de achterzijde treffen wij een viertal camera’s aan. In de achterzijde is de 48 MP hoofdcamera verwerkt. Deze wordt verder ondersteunt door een 16 MP ultrabreedhoeklens, een 5 MP macrolens en een 2 MP dieptesensor. Qua lenskeuze lijkt er weinig veranderd te zijn ten opzichte van de originele modellen. Ze hebben nu echter ook de macrolens toegevoegd.

Volgens de geruchten krijgt de 48 MP hoofdcamera een nieuwe sensor. Volgens ingewijden moet deze nieuwe sensor er juist voor zorgen dat de foto’s nog scherper en duidelijker zijn. Er blijft echter wat onduidelijkheid in het feit of juist deze 48 MP camera dan wordt vervangen met de versie uit de OnePlus 8 Pro. Dit vraagteken blijft tot dusver nog even open staan.

Overige specificaties

Onderhuids zal de OnePlus 8T ook nog wat wijzigingen doormaken. Zo wordt de smartphone voorzien van de nieuwste Snapdragon 865+ chipset. Deze wordt ondersteunt door 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De smartphone wordt daarnaast standaard geleverd met Android 11.

Het is nog onduidelijk wanneer de OnePlus 8T gelanceerd zal worden. De verwachting is echter dat dit model aan het einde van deze maand of begin oktober gelanceerd zal worden. Ze zijn dan in ieder geval ruimschoots op tijd voor de belangrijke feestdagen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.