Specificaties van de Motorola One deels bekend

Al eerder werden de specificaties van de Motorola One Power bekend. Ook de Motorola One heeft nu deels zijn specificaties kenbaar gemaakt. In alle opzichten in de nieuwe One een prima middenklasse smartphone. Volgens de specificaties zal het model in drie verschillende varianten beschikbaar komen waarbij enkel het werkgeheugen en opslag van elkaar varieert. 

Specificaties

Bij de Chinese goedkeuringsinstantie TENAA zijn specificaties opgedoken van modelnummer XT1941-2. Alhoewel de naam One niet wordt genoemd gaat het volgens velen hier wel om dit model. De specificaties van de One wijken behoorlijk af ten opzichte van de One Power. Dat het hier wellicht om een compleet andere smartphone gaat moeten wij ook nog even goed in ons achterhoofd houden. 

Volgens de vermelding krijgt de Motorola One een 5.88 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1520 x 720 pixels. Met dit schermformaat is de nieuwe middenklasser in ieder geval een stuk compacter in vergelijking met zijn grotere broer. Iets wat in voorgaande geruchten totaal nog niet ter sprake is gekomen. 

Volgens de TENAA zijn er een drietal modellen beschikbaar. Er komen twee varianten beschikbaar met 32 GB of 64 GB opslag en beide zullen 3 GB werkgeheugen aan boord hebben. De duurste variant heeft 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. 

Volgens de TENAA wordt de Motorola One geleverd met een tweetal camera’s aan zowel de voorzijde als achterzijde. De hoofdcamera aan de achterzijde heeft een maximale resolutie van 13 megapixels. De camera voor de selfies blijft steken op een maximale resolutie van 8 megapixels. Welke resolutie de ondersteunende camera’s hebben blijft vooralsnog onbekend. Met een accucapaciteit van 3000 mAh is het wel een stuk minder in vergelijking met de One Power. Voor een middenklasse smartphone is dit overigens wel weer erg netjes. 

Vanuit de doos zal de Motorola One geleverd worden met Android 8.1. Dat dit model een update krijgt naar Android 9.0 Pie is vrijwel zeker. Op welke termijn dit dan eventueel gaan gebeuren zal later nog moeten blijken.

Nederlandse release

Er is een grote kans dat deze smartphone ook in Nederland beschikbaar gaat komen. Voor welke adviesprijs de Motorola One beschikbaar gaat komen is nog niet bekend. Ook is het niet bekend of werkelijk alle versies in ons land beschikbaar gaan komen. Gezien de recente certificeringen gaan wij er wel van uit dat de lancering van het model aanstaande is. Dat Motorola de One op de IFA gaat presenteren is dus zeker geen gekke gedachte. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.