Specificaties van de Motorola Edge Plus gelekt

Vandaag zijn er meer specificaties gelekt over de aankomende Motorola Edge Plus.

Al enige tijd wachten wij op de komst van een nieuw vlaggenschip bij Motorola. Volgens verschillende bronnen moet dit de Edge Plus worden. Tot op heden ontbrak nog enig informatie over de smartphone. Het is echter wel een feit dat de fabrikant er aan werkt. Vandaag is er meer informatie over het nieuwe vlaggenschip naar buiten gekomen.

Specificaties Edge Plus

Al eerder lekte er informatie over de Edge Plus. De smartphone werd destijds gezien in Geekbench. Er is echter een Twitterbericht verschenen waarin een betrouwbare bron de nieuwe specificaties lekt. Deze nieuwe specificaties wijken af met de informatie die wij eerder in Geekbench zagen. De Edge Plus heeft dus ondertussen nog wat verbeteringen ondergaan.

Volgens de nieuwste informatie beschikt de Edge Plus over een Snapdragon 865 chipset met maar liefst 12 GB werkgeheugen. Dit laatste zal overigens enkel het absolute topmodel betreffen. Het goedkoopste model zal vermoedelijk over 8 GB werkgeheugen beschikken. Het nieuwe vlaggenschip krijgt daarnaast de beschikking over een 6.67 inch scherm met gebogen schermranden. Dit scherm heeft een maximale resolutie van 2340 bij 1080 pixels en een ververssnelheid van 90Hz. Welke techniek wordt gebruikt voor het scherm is nog onduidelijk op dit moment.

De Twitteraar sluit het bericht af met het bericht dat de Edge Plus de beschikking zal krijgen over een respectabele 5000 mAh accu. Je mag verwachten dat snelladen en draadloos laden tot de standaard zal behoren bij deze smartphone.

Levering in Nederland

In het Twitterbericht wordt de Amerikaanse provider Verizon aangehaald. Er is een kans dat de Edge Plus enkel via deze Amerikaanse provider verkocht zal worden om exclusiviteit te behouden. Het is echter goed mogelijk dat deze naam puur wordt genoemd om aan te geven dat de smartphone enkel via Verizon in Amerika beschikbaar zal komen. Volgens verschillende bronnen zou de fabrikant de Edge Plus tijdens het MWC presenteren. Als dit laatste werkelijk het geval zou zijn geweest is een Europese release zeker niet ondenkbaar.

Wanneer de fabrikant besluit om dit vlaggenschip ook in Europa te leveren is dat de eerste high-end smartphone sinds 2018. In dat jaar werd nog de Moto Z3 gelanceerd welke helaas nooit in Nederland beschikbaar is gekomen. Met deze informatie moeten wij dus nog even voorzichtig zijn of ditzelfde de Edge Plus zal overkomen.

1 reactie

  1. Nu de nieuwe xiaomi mi 10 (pro) helaas ook onbetaalbaar is geworden is mijn hoop op deze motorola gevestigd of misschien de mi 10t pro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

In maart zullen de pre-orders bij KPN van start gaan voor de nieuwe V60 ThinQ.

LG V60 ThinQ met dual-screen en 5G gelanceerd

Volgend bericht

Onbeperkt mobiel internet is er nu ook voor prepaidklanten.

Simyo begint met ondersteuning e-sim

Gerelateerde berichten

Total
1
Share