De Galaxy A31 en Galaxy A41 kunnen vooral betere camera's verwachten.

Specificaties van de Galaxy A31 en Galaxy A41 druppelen binnen

Recentelijk hebben wij kennis mogen maken met de Galaxy A51 en de A71. Wij moeten echter niet vergeten dat er ook nog goedkopere alternatieven op stapel staan. Zo kunnen wij binnenkort ook nog de Galaxy A41 en de Galaxy A31 verwachten. Dit laatste model zal vermoedelijk, net als zijn voorganger, niet in Nederland verschijnen.

Samsung Galaxy A41

De nieuwe Galaxy A41 kan zomaar weer een verkoophit worden in Nederland. Zijn voorganger heeft het vorig jaar erg goed gedaan en het lijkt ons sterk dat dit nieuwe model plotseling niet meer in Nederland beschikbaar zou zijn. Met enige zekerheid kunnen wij dan ook vaststellen dat deze Galaxy A41 naar Nederland zal komen.

Vooral op het gebied van de camera’s biedt de nieuwe smartphone een mooie upgrade aan. Naar verwachting krijgt de Galaxy A41 de beschikking over een 48 megapixel camera zoals wij deze ook zien op de bestaande Galaxy A51. Daarnaast lijkt het er op dat deze camera wordt bijgestaan door een 2 megapixel macrocamera. Aan de voorzijde lijkt er verder niets te wijzigen en kunnen wij nog steeds rekenen op de 25 megapixels camera.

Samsung Galaxy A31

Bij dit model heeft men ook niet lang na hoeven te denken. Ook hier heeft men gekozen voor de 48 megapixel camera aan de achterzijde. Vreemd genoeg beschikt de Galaxy A31 echter over een 5 megapixel macrolens. Ten opzichte van zijn voorganger is de accu wel flink gegroeid. Deze schiet van 4000 mAh naar bijna 5000 mAh.

Lancering

Het is nog onduidelijk wanneer beide smartphone werkelijk gepresenteerd zullen worden. Wij hoeven er in ieder geval niet op te rekenen dat dit nog voor de lancering van de Galaxy S20 zal gebeuren. Mogelijk horen wij van deze Galaxy A31 en Galaxy A41 pas ergens begin maart iets van. Qua adviesprijzen kunnen wij waarschijnlijk gewoon de prijzen van hun voorgangers blijven hanteren. Zo worden beide modellen wederom met 64 GB opslag geleverd. Op dat gebied er dus ook niets anders.

Lees hier alles over de gelanceerde Galaxy A31
Lees hier alles over de gelanceerde Galaxy A41

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.