Specificaties van de Galaxy A-serie lekken vroegtijdig

Alhoewel iedereen nu in spanning zit te wachten op de komst van de Galaxy S10 zit Samsung voorlopig nog niet stil. Recentelijk werd nog de goedkope Galaxy M-serie gelanceerd en zoals het er nu naar uit ziet kunnen wij binnenkort ook de Galaxy A-serie verwachten. Op het internet zijn specificaties opgedoken van de Galaxy A50, Galaxy A30 en de Galaxy A10.

Alhoewel iedereen nu in spanning zit te wachten op de komst van de Galaxy S10 zit Samsung voorlopig nog niet stil. Recentelijk werd nog de goedkope Galaxy M-serie gelanceerd en zoals het er nu naar uit ziet kunnen wij binnenkort ook de Galaxy A-serie verwachten. Op het internet zijn specificaties opgedoken van de Galaxy A50, Galaxy A30 en de Galaxy A10.

Galaxy A50

Het absolute topmodel van het nieuwe trio is de Galaxy A50. Al eerder kwam hier mogelijke informatie over naar buiten, Destijds was het gerucht dat de smartphone mogelijk uitgerust zou worden met een viertal camera’s. Van deze opstelling zijn ze afgestapt en de Galaxy A50 krijgt de beschikking over een drietal camera’s. De smartphone krijgt zowel aan de voorzijde als achterzijde een 25 megapixels camera. Aan de achterzijde wordt deze nog bijgestaan door een tweetal 5 megapixels sensoren.

De Galaxy A50 zal de beschikking krijgen over een 6.4 inch AMOLED-scherm en een 4000 mAh accu. Een opmerkelijke specificatie is dat deze smartphone de beschikking gaat krijgen over een in-display vingerafdrukscanner.

De Galaxy A50 zal in twee varianten beschikbaar komen. Er komt een model beschikbaar met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Ook komt er een model beschikbaar met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. In beide gevallen is het geheugen verder uit te breiden naar 512 GB opslag middels een microSD-kaart. Voor de complete rekenkracht kan de Galaxy A50 rekenen op de Exynos 9610 chipset, een octacore processor.

Galaxy A30

De nieuwe Galaxy A30 zal ten opzichte van de Galaxy A50 op bepaalde vlakken wel wat moeten inleveren. Het eerder genoemde model is dan ook het absolute topmodel in deze serie. Ondanks dit mag je zeker nog niet klagen over deze smartphone. De in-display vingerafdrukscanner is afwezig op dit model en is verplaatst naar de achterzijde van de smartphone.

De Galaxy A30 beschikt wel over hetzelfde scherm en accucapaciteit als zijn grote broer. Er zal helaas ook wat ingeleverd moeten worden op de cameraprestaties. Zo krijg je de beschikking over een 16 megapixels camera aan zowel de voorzijde als achterzijde. Enkel de achterzijde wordt nog ondersteund door een 5 megapixels sensor.

De Galaxy A30 zal op rekenkracht ook iets moeten inleveren. Zo wordt dit model uitgerust met de Exynos 7904 chipset. Je kunt dan nog rekenen op 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag of je maakt de keuze voor de variant met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag.

Galaxy A10

De nieuwe Galaxy A10 is het absolute instapmodel in deze nieuwe serie. Zo missen wij op dit model een vingerafdrukscanner. Ook is het scherm net wat kleiner. Zo krijg je op dit model de beschikking over een 6.2 inch HD+ scherm. Aan de bovenzijde van dit scherm is een 5 megapixels selfiecamera ingebouwd. Aan de achterzijde treffen wij een enkele 13 megapixels camera aan.

Standaard zal de Galaxy A10 geleverd worden met de Exynos 7884B chipset met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. Ondanks dit alles blijft de Galaxy A10 nog wel de beschikking houden over de 4000 mAh accu.

Prijs en lancering

Wanneer de modellen werkelijk leverbaar gaan worden is nog niet bekend. Wat wel bekend is dat alle modellen standaard Android 9 met zich mee zullen dragen. Ook is het inmiddels duidelijk dat de Galaxy A10 beschikbaar komt in de kleuren zwart en goud. De Galaxy A50 en Galaxy A30 zullen beschikbaar komen in de kleuren zwart, blauw en wit.

Als de fabrikant de lijn doortrekt van de bestaande Galaxy A-serie zullen ook deze modellen zeker geen goedkope aanschaf gaan worden. Toch zijn de verwachtingen wel hoog van dit trio, mede gezien het feit dat de fabrikant een andere koers wil gaan varen.

Op welke termijn het trio werkelijk gelanceerd zullen gaan worden is nog niet duidelijk. Volgens bronnen zal dit binnen een maand na lancering van de Galaxy S10 moeten gaan gebeuren. Wij moeten hier dus nog even geduld voor hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De kleine MVNO Choozze stopt per 31 januari te bestaan. Het bedrijf achter Choozze heeft dit vandaag via hun website bekend gemaakt. De kleine provider kwam in 2014 nog in opspraak toen ze als eerst een gratis belbundel aanboden. In de afgelopen jaren is er volgens het bedrijf veel veranderd en hierdoor is hun missie ook geslaagd, aldus hun eigen website.

Choozze stopt: “Missie is geslaagd”

Volgend bericht
Zo nu en dan wil een ontwikkelaar graag wat aandacht voor zijn games. Het komt dan ook meermaals voor dat oorspronkelijk betaalde games tijdelijk gratis worden aangeboden. Wij gaan deze trend op de voet volgen en zullen dan ook vaker dit soort artikelen gaan plaatsen. Zo hoef jij niet meer te zoeken naar aanbiedingen en kun jij vanuit hier makkelijk de game downloaden en installeren.

Deze betaalde Android games zijn nu gratis

Gerelateerde berichten
Total
1
Share