Specificaties Sony Xperia XZ3 gelekt

In Japan is een document opgedoken waarin mogelijk de specificaties van de Xperia XZ3 staan vermeld. Vrijwel elke fabrikant brengt om de zes maanden een nieuwe smartphone uit en het is dan inmiddels ook de beurt aan Sony om een nieuwe smartphone op de markt te brengen. Het is goed mogelijk dat dit de specificaties van de Xperia XZ3 zijn.

Kleine wijzigingen

Op het eerste oog lijkt er niet veel veranderd te zijn. Wanneer wij de modellen goed vergelijken zien wij toch wel degelijk verschillen en kunnen wij de link naar de Xperia XZ3 ook beter leggen. De smartphone heeft hetzelfde scherm als de XZ2, echter is hij een stuk dunner, lichter en beschikt de smartphone over meer werkgeheugen. Als wij nog even goed kijken naar de specificaties komt de camera regelrecht uit de bestaande XZ2 Premium.

De standaard XZ2 is nog voorzien van een 19 megapixels camera. Op de specificatielijst van de XZ3 zien wij een dual-camera. Hier komt overigens ook weer de 19 megapixels camera terug, maar deze wordt ook nog ondersteund door een 12 megapixels camera. De selfiecamera maakt, ten opzichte van zijn voorganger, wel weer een sprong. We zien ditmaal een 13 megapixels camera terug. Deze laatste camera zit overigens ook weer in de XZ Premium.

Lancering 31 augustus

De specificaties komen ditmaal van een bron die nog niet helemaal bekend is. Of dit een betrouwbare bron is moet dus nog blijken. Volgens deze lijst komt de nieuwe XZ3 in ieder geval precies tussen de XZ2 en de XZ2 Premum te zitten. Ook het befaamde 4K scherm zullen wij natuurlijk gewoon weer terugzien op de Xperia XZ3. Vermoedelijk wordt de nieuwe smartphone van Sony tijdens de IFA gelanceerd. Deze beurs start op 31 augustus. Of ook op deze datum de XZ3 wordt gelanceerd moet dan nog blijken. In ieder geval zijn wij blij dat de ontwikkeling bij Sony nog zeker niet stilstaat.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.