Specificaties Honor 10 Lite duiken op

De bestaande Honor 10 is al een mooi succes voor de fabrikant. Zijn lichtere en dus goedkopere broer zal spoedig ook het levenslicht gaan zien. De Honor 10 Lite is inmiddels geen mysterie meer en zal binnenkort gepresenteerd gaan worden nu de smartphone door verschillende instanties is goedgekeurd.

Lancering

Opmerkelijk genoeg gaf Honor al aan dat ze op 21 november een nieuwe smartphone zouden gaan lanceren. Tot op heden was het onbekend om welke smartphone het zou gaan. De informatie die vandaag naar buiten is gekomen geeft ons vrijwel alle informatie die wij nodig hebben. Zo kunnen wij zelf met enige zekerheid vaststellen dat de Honor 10 Lite op 21 november het levenslicht zal gaan zien.

Specificaties

De nieuwe Honor 10 Lite zal de beschikking gaan krijgen over een 6.21 inch touchscreen met een FullHD resolutie. De selfiecamera is exact in het midden van het scherm geplaatst. Alhoewel Honor hier zelf nog weinig informatie over prijsgeeft is ons vermoeden dat de Honor 10 Lite enkel met een smalle uitsparing in de bovenzijde van het scherm geleverd zal gaan worden. Het is een uitsparing die wij kunnen vergelijken met de Huawei Mate 20.

Over de chipset doet TENAA nooit geen uitspraken. Wel is de kloksnleheid gemeten. Met een kloksnelheid van 2.2 Ghz kunnen wij er vrijwel zeker van zijn dat de Honor 10 Lite geleverd zal gaan worden met de Kirin 710-chipset van Huawei.

De Honor 10 Lite zal in twee versies beschikbaar komen met 64 GB of 128 GB opslagruimte. Deze opslag is verder uit te breiden tot wel 256 GB middels een microSD-kaart. Ook zijn er verschillen op te merken in het werkgeheugen. Zo zullen er versies beschikbaar komen met 4 GB of 6 GB werkgeheugen.

Nederland

De Honor 10 Lite zal waarschijnlijk ook in Nederland beschikbaar gaan komen. Verwacht echter niet dat hij voor de Kerst al beschikbaar is. Zie het dan maar als een verlaat kerstcadeau, want vermoedelijk zal het nieuwe model begin januari in Nederland beschikbaar gaan komen. Welke adviesprijs Honor zal gaan hanteren voor de Honor 10 Lite is nog niet bekend. Tijdens de lancering op 21 november zal hier ongetwijfeld meer informatie over komen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.