Specificaties en beelden gelekt van de Honor 7S

Mogelijk zijn de eerste beelden en specificaties gelekt van de aan te kondigen Honor 7S. De nieuwe smartphone van Honor moet het instapmodel worden van de fabrikant. Volgens de eerste berichten zal de Honor 7S beschikbaar gaan komen in twee varianten. Of dit uiteindelijk ook zo is moet nog blijken, want Honor levert vaak maar een model van een bepaald type.

Eerste specificaties

Volgens de eerste berichten wordt de Honor 7S uitgerust met een 5.45 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1440 x 720 pixels. Voor de selfies is een 5 megapixel camera beschikbaar en aan de achterzijde treffen wij een 13 megapixels camera aan. De camera aan de achterzijde heeft ook de mogelijkheid om video’s in FullHD op te nemen. Om ook in donkere omgevingen te kunnen fotograferen is er standaard een LED-flitser ingebouwd. De Honor 7S krijgt een 1.5 Ghz quad-core processor mee die mogelijk wordt ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er 16 GB beschikbaar, maar dit is ook weer makkelijk uit te breiden. De Honor 7S wordt standaard geleverd met Android 8.1 en beschikt over alle mogelijke verbindingstechnieken die wij heden deze dagen gewend zijn.

De Honor 7S moet beschikbaar gaan komen in drie kleuren. Hij zal beschikbaar gaan komen in zwart, blauw en goud. het is onbekend of dit model ook leverbaar gaat worden in Nederland en wanneer deze dan leverbaar gaat worden. Een voorzichtige adviesprijs is al wel gegeven, vermoedelijk zal het toestel tussen de 150,- en 200,- gaan kosten.

Honor

het merk Honor is nog maar kort op de markt. Toch heeft het merk al veel weten los te maken. Als onderdeel van het moederbedrijf Huawei floreert het op de markt van smartphones. Vooral de prijs en hoogwaardige specificaties maken Honor inmiddels een gerespecteerd merk. In nederland is het merk ook al geruime tijd leverbaar, al is het enkel via de webwinkel van de fabrikant zelf. De kans dat de Honor 7S ook in Nederland beschikbaar komt is dus goed aanwezig.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.