Sony Xperia XZ3 verschijnt in de benchmark

De nieuwe Xperia XZ3 is in een benchmark verschenen. Alhoewel er nog niet direct gesproken wordt over de Xperia XZ3 is het wel mogelijk dat het om dit model gaat. Vorige week lekte er al enkele foto's van het nieuwe vlaggenschip. Op basis van deze informatie krijgen wij meer duidelijkheid over het nieuwe model die Sony vermoedelijk begin september zal gaan lanceren.

De nieuwe Xperia XZ3 is in een benchmark verschenen. Alhoewel er nog niet direct gesproken wordt over de Xperia XZ3 is het wel mogelijk dat het om dit model gaat. Vorige week lekte er al enkele foto’s van het nieuwe vlaggenschip. Op basis van deze informatie krijgen wij meer duidelijkheid over het nieuwe model die Sony vermoedelijk begin september zal gaan lanceren.

Specificaties

De Xperia XZ3 is in de benchmark verschenen onder modelnummer H8416. Onder dit modelnummer zien wij onder andere een 5.9 inch touchscreen terug met een maximale resolutie van 2880 x 1440 pixels. Hiermee krijgt de Xperia XZ3 een net iets groter scherm ten opzichte van zijn voorganger. Met zijn schermresolutie is het nieuwe vlaggenschip weer goed te vergelijken met de huidige Galaxy S9 of de onlangs verschenen HTC U12+. In de benchmark is het niet duidelijk dat de Xperia XZ3 wordt geleverd met een dual-camera. Momenteel wordt er enkele camera gemeld met een maximale resolutie van 19 megapixels. Het is goed mogelijk dat Sony een enkele camera integreert in deze smartphone aangezien dit dan weer in lijn ligt met zijn voorganger. Aan de voorzijde treffen wij in ieder geval wel weer een 13 megapixels camera aan.

Aan de binnenzijde van de Xperia XZ3 kunnen wij de Snapdragon 845 chipset verwachten met een octa-core processor. Deze is geklokt op een snelheid van 2.7 Ghz. De smartphone wordt geleverd met de Adreno 630 GPU en 6 GB werkgeheugen. Voor de opslag zal er standaard 128 GB beschikbaar zijn en dit zal ook uitbreidbaar zijn met een microSD-kaart. Als wij de benchmark mogen geloven zal Sony deze Xperia XZ3 ook direct gaan leveren met Android P.

Lancering

Tijdens de IFA, in de eerste week van september, zal Sony vermoedelijk deze Xperia XZ3 gaan lanceren. Het is ook goed mogelijk dat Sony met nog wat meer modellen gaat introduceren. Dat deze benchmark voor de Xperia XZ3 is valt dus ook niet helemaal uit te sluiten. Gezien de specificaties gaan wij hier wel enigszins van uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Het budgetmerk Xiaomi werkt momenteel an de opvolger voor de Mi Max 2. De nieuwe mi Max 3 wordt vermoedelijk volgende maand geïntroduceerd en de specificaties van deze nieuwe smartphone beginnen dus inmiddels te lekken. In de TENAA zijn dan ook een hoop informatie over de Mi Max 3 gelekt. Hierdoor krijgen wij een goed inzicht in de opvolger.

Xiaomi Mi Max 3 specificaties gelekt

Volgend bericht
Vandaag heeft Oppo de nieuwe Find X gelanceerd. Op alle gebieden is het een unieke smartphone die mogelijk de markt weer kan laten verschuiven. Waar veel fabrikanten inzetten op het notchontwerp gat Oppo met de Find X juist een compleet andere weg bewandelen. Met een pop-up an de achterzijde van het scherm komt bijvoorbeeld ook de selfiecamera beschibaar. De Find X is absoluut vernieuwd en dat maakt ons enthousiast.

Oppo Find X officieel gelanceerd

Gerelateerde berichten
Total
13
Share