De aankomende Xperia 3 is gezien in een databank.

Sony Xperia 3 mogelijk in een databank gespot

Er zijn al wat geruchten op het internet terug te vinden over de Sony Xperia 3. Het wordt een van de zeven smartphones die de fabrikant volgend jaar op de markt wil zetten. Deze Xperia 3 is nu mogelijk in een databank gespot waarin wat meer duidelijk wordt over de hardware die deze smartphone met zich mee zal dragen.

Xperia 3 in cijfers

Wanneer wij naar de gegevens in de databank kijken zien wij enkele zaken terug die wij al wel hadden verwacht. Zo wordt de Xperia 3 geleverd met de nieuwste Snapdragon 865 chipset. De chipset wordt niet op deze manier benoemd, maar onder de codenaam Kona. Deze codenaam staat gelijk aan de chipset. Het werkgeheugen is wel opmerkelijk, want deze is nu vastgesteld op 12 GB. Dit is ruim tweemaal zoveel als wij dit vergelijken met de Xperia 1. De Xperia 3 (bekend onder de codenaam PM-1310) zal ook standaard uitgeleverd worden met Android 10. Dit laatste komt voor ons ook niet als een grote verrassing.

Vier modellen

Wanneer wij goed kijken naar de codenaam zien wij in een andere databank (van Sony zelf) nog verschillende andere typenummers terug. Het topmodel in deze reeks zal zonder twijfel ook 5G ondersteunen. Volgens geruchten gaat deze complete serie echter de gebogen achterzijde weer terugkrijgen. Deze vormgeving was al eens eerder te zien in een eerder bericht wat wij hadden geplaatst. Daarnaast zal de Xperia 3, volgens geruchten, een QHD schermresolutie krijgen.

Lancering

Over de lancering van de Xperia 3 zijn de geruchten nog enorm verdeeld. Het is zeker niet vreemd om aan te nemen dat Sony de IFA zal gebruiken om hun nieuwste high-end smartphone te presenteren. Het is juist de IFA die de fabrikant vaak gebruikt voor de lancering van hun nieuwste smartphone. Andere geruchten melden echter dat de fabrikant juist hier van af wil wijken. De toekomst zal leren of het de IFA zal worden of op een ander moment het nieuwe topmodel aan het wereldwijde publiek getoond zal worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.