Sony Xperia 3 lekt voor het eerst op beeld

De nieuwe Xperia 3 wordt in februari 2020 verwacht.

Zoals iedereen inmiddels weet gaat de smartphoneverkoop bij Sony niet erg goed. Dit weerhoudt de fabrikant er niet van om smartphones te blijven lanceren. De Xperia 3 is het volgende vlaggenschip waar wij op kunnen rekenen. Vandaag zijn de eerste beelden opgedoken van dit nieuwe model.

5G ondersteuning

Zoals je mag verwachten van een high-end smartphone zal deze Xperia 3 zeker een krachtige smartphone worden. Vermoedelijk wordt hij dan ook uitgerust met een Snapdragon 865 chipset. Daarnaast wordt verwacht dat de Xperia 3 de eerste smartphone wordt die 5G zal ondersteunen. Momenteel werkt Sony met een tweetal codenamen. De Xperia 3 is dan intern bij Sony beter bekend als de Kona en de Huracan. Dit doet ons vermoeden dat er een versie beschikbaar komt die inderdaad 5G zal ondersteunen, terwijl het andere model nog de reguliere 4G ondersteuning biedt.

Foto Xperia 3

Veel echte informatie is er nog niet bekend over de Xperia 3. Op de foto kunnen wij in ieder geval wel zien dat de smartphone de beschikking krijgt over een vingerafdrukscanner welke op de zijkant is weggewerkt. Veel andere zaken zijn tot op heden nog onbekend. Zo kunnen wij nog niet achterhalen welke schermafmeting de Xperia 3 mee zal krijgen. Wel is het duidelijk dat de smartphone nog steeds geen notch of inkeping in het scherm zal krijgen. Wie goed kijkt zal zien dat de speaker en selfiecamera in de tamelijk dikke bezel aan de bovenzijde zijn weggewerkt. Tot dusver geen schokkende wijzigingen op de nieuwe Xperia 3.

Lancering

De verwachting is dat de Xperia 3 in februari 2020 zijn opwachting zal maken. De werkelijke levering van de smartphone zal echter pas een maand later op gang komen. Het is echter de vraag of deze smartphone Sony weer uit de rode cijfers kan halen. In onze ogen, en na de eerste foto gezien te hebben, is de smartphone zeker niet uniek te noemen. Rond deze periode worden enkele andere smartphone verwacht die meer te bieden hebben en vaak prijstechnisch beter in elkaar steken. Wij zijn dan ook zeer benieuwd of Sony nog meer voor ons in petto heeft met deze aankomende Xperia 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Dowoo Insis wordt exclusief leverancier van Samsung voor opvouwbare glaspanelen.

Samsung sluit exclusieve deal voor Ultra Thin Glass

Volgend bericht

De vernieuwde RAZR is vandaag officieel gelanceerd door Motorola.

Eindelijk! De Motorola RAZR 2019 is officieel gelanceerd

Gerelateerde berichten

Total
1
Share