Sony presenteert de Xperia XZ3 op 30 augustus

Momenteel werkt Sony aan de ontwikkeling van de Xperia XZ3 en de Xperia XZ3 Premium. Sony heeft nu bevestigd dat ze een persconferentie houden op de IFA 2018 op 30 augustus. Alhoewel Sony niet inhoudelijk in gaat op deze persconferentie is het vrijwel zeker dat de Xperia XZ3 zal worden gelanceerd.

Momenteel werkt Sony aan de ontwikkeling van de Xperia XZ3 en de Xperia XZ3 Premium. Sony heeft nu bevestigd dat ze een persconferentie houden op de IFA 2018 op 30 augustus. Alhoewel Sony niet inhoudelijk in gaat op deze persconferentie is het vrijwel zeker dat de Xperia XZ3 zal worden gelanceerd.

Eerste geruchten

Op 30 augustus, 13:00 lokale tijd, zal Sony hun nieuwe vlaggenschepen onthullen. Veel is er nog niet bekend, maar de eerste geruchten zijn wel veelbelovend. De nieuwe Xperia XZ3 zal gaan beschikken over een 18:9 display en zal de smartphone compleet opgetrokken zijn uit glas. De nieuwe Xperia XZ3 wordt de eerste smartphone van de fabrikant die aan de achterzijde een tweetal camera’s heeft. Aan de voorzijde treffen wij ook nog eens een tweetal camera’s aan. Hiermee komt de nieuwe Xperia XZ3 op een viertal camera’s uit. Over de hardware is ieder gerucht wel gelijk gestemd. De verwachting is dat de smartphone geleverd wordt met een Snapdragon 845-chipset in combinatie met 6 GB werkgeheugen. Waarschijnlijk wordt de Xperia XZ3 standaard geleverd met 128 GB opslag, maar het is goed mogelijk dat hier ook nog variatie in kan komen. De smartphone zal naar alle waarschijnlijkheid ook standaard worden geleverd met Android 9.0.

De Xperia XZ3 Premium zal naar alle waarschijnlijkheid niet worden getoond. Dit model is volgens bronnen wel in ontwikkeling, maar zal ongeveer zes maanden later het levenslicht gaan zien. Dit model komt dan ongeveer een jaar nadat de Xperia XZ2 Premium is gelanceerd. Het is goed mogelijk dat de Xperia XZ3 Premium pas ergens in oktober of november wordt gelanceerd.

Nieuwe skin

Vermoedelijk zal Sony ook de IFA 2018 gebruiken om hun nieuwe skin te lanceren. Al eerder hebben wij bericht dat de huidige Xperia Home gebruikersinterface niet meer verder wordt ontwikkeld. Even was er sprake van een complete stop van de gebruikersinterface. Kort na deze berichtgeving gaf Sony echter aan dat ze juist bezig waren met een compleet nieuwe gebruikersinterface. Dat de Xperia XZ3 de primeur krijgt van deze nieuwe gebruikersinterface is uiteraard logisch. Ook deze nieuwe ontwikkeling zullen wij op de voet volgen, maar op 30 augustus zal hier meer duidelijkheid in komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Huawei heeft aangekondigd dat ze beginnen met de uitrol van de GPU Turbo-update. De fabrikant heeft een lijst samengesteld van toestellen die de update kunnen verwachten en wanneer deze worden uitgerold. Op dit moment gaat het dus om een 14-tal modellen die vanuit Huawei de update krijgen op grafisch gebied.

Huawei begint met grote GPU Turbo-update. Zit jouw toestel er bij?

Volgend bericht
Op het internet zijn de eerste beelden verschenen van de Honor Note 10. Om een goede vergelijking te maken met de grootte van de phablet heeft de website Techtastic de Honor Note 10 naast een Nintendo Switch gelegd. De foto's tonen duidelijk aan hoe groot de nieuwe Honor Note 10 zal gaan worden en waar wij dus rekening mee kunnen gaan houden.

Honor Note 10 vergeleken met de Nintendo Switch

Gerelateerde berichten
Total
1
Share