Onbeperkt mobiel internet is er nu ook voor prepaidklanten.

Simyo verlaagt prijzen databundels

Simyo heeft de prijzen van een tweetal databundels per direct in prijs verlaagd. De verlaging geldt voor de databundel van 1000 MB en 4000 MB. De verlaging is per direct geldig voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De prijsverlaging is volgens Simyo tijdelijk, maar hierna blijft de wijziging ook van kracht.

Databundels

Simyo kent momenteel een viertal databundels, waarvan er nu twee wijzigen. Het gaat om de databundel van 1000 MB en 4000 MB die in prijs verlaagd worden. De databundels van 2000 MB en 8000 MB blijven ongewijzigd. De databundel van 1000 MB zakt van € 7,- per maand naar € 4,- per maand. Indien er gekozen wordt voor een maandelijks opzegbaar abonnement komt er nog een euro bij. Bij de databundel van 4000 MB zakt de prijs van € 15,- naar € 10,- en ook hier komt er een euro bij indien er voor een maandabonnement wordt gekozen.

Prijswijziging

Over de prijswijziging blijft Simyo nog wat vaag. De actie is volgens de provider tijdelijk, maar de lagere prijs blijft volgens Simyo ook na 31 juli nog van kracht. Het lijkt er dan ook op dat de provider in een aanloop zit naar een wijziging van hun abonnementen. Geheel duidelijk is dit echter niet. het is dus ook niet bekend of dit al de definitieve nieuwe tarieven zullen worden of dat hierna juist de prijzen gaan stijgen. Waarom de overige twee bundels ongewijzigd blijven is ook nog geheel onduidelijk. Er geldt momenteel geen prijswijziging op de belbundels.

Simyo is een virtuele provider die gebruik maakt van het netwerk van KPN. De provider werkt compleet zelfstandig en heeft dus ook zijn eigen voorwaarden en tarieven. Wel kunnen klanten van Simyo profiteren van de goede dekking van KPN in heel Nederland.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.