Onbeperkt mobiel internet is er nu ook voor prepaidklanten.

Simyo biedt prepaidbundel aan met onbeperkt internet

Simyo heeft per vandaag een tweetal prepaidbundels aan het aanbod toegevoegd. Het gaat hierbij om een databundel van 2 GB en voor onbeperkt mobiel internet. De provider kent al maandelijkse bundels van 150 MB, 500 MB en 1 GB. Volgens de provider is het toevoegen van deze bundels ontstaan uit de vraag van gebruikers.

Onbeperkt internet Simyo

Met het toevoegen van een onbeperkte internetbundel voor prepaidklanten komt Simyo tegemoet aan de grote vraag naar een dergelijke bundel. De nieuwe bundel zal € 10,- per maand kosten. Hiervoor kunnen klanten een maand lang onbeperkt internetten op een beperkte snelheid van 128 kbps. Ter vergelijking: 4G-internet heeft een gemiddelde snelheid van tussen de 10 tot 20 mbps (10.000 tot 20.000 kbps).

Juist vanwege deze lage snelheid is het gebruik van mobiel internet wel beperkt met deze bundel. De snelheid is goed geschikt voor WhatsApp, navigatie of het controleren van e-mail. Het streamen van video’s of muziek zal helaas niet gaan op deze snelheid. Je kunt met deze snelheid ook geen gebruik maken van populaire applicaties zoals Facebook en Snapchat.

Andere bundels

Onbeperkt mobiel internet komt dus bij Simyo wel met beperkingen. Gelukkig kent de provider ook weer een prima oplossing. Zo kun je kiezen uit fysieke databundels van 150 MB, 500 MB, 1 GB of 2 GB. Deze kosten respectievelijk € 5,-, € 7,50, € 10,- of € 12,50 per maand. Bij deze bundels ligt de snelheid tweemaal hoger. Hierdoor wordt het streamen of het gebruikmaken van Facebook of Snapchat wel weer mogelijk.

Voor bestaande klanten van Simyo SIM Only wijzigt er niets. De bundels zijn slechts een aanvulling op het bestaande prepaidaanbod van de provider. Zoals gezegd zijn de bundels per direct beschikbaar. Deze kunnen maandelijks direct afgehouden worden van het beltegoed. Wanneer je hier gebruik van wenst te maken moet je maandelijks genoeg beltegoed op de kaart hebben staan. Via de website van Simyo kan er makkelijk beltegoed toegevoegd worden aan de prepaidkaart.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.