Schetsen tonen vermoedelijk de OnePlus 7T

Schetsen van de OnePlus 7T duiken op

Al eerder doken er foto’s op van een mysterieuze OnePlus smartphone. Destijds werd gedacht aan de OnePlus 7, maar na lancering was het duidelijk dat de foto’s toch een ander model betroffen. Het lijkt er nu op dat de foto’s de aankomende OnePlus 7T betreffen. Er zijn nu schetsen online verschenen die deze vermoedens bevestigen. Vorig jaar december zagen wij dus al de eerste glimpen van een vroeg prototype van de smartphone.

Ronde cameramodule

De ronde cameramodule lijkt nu helemaal hip te zijn. Meer en meer fabrikanten lijken de overstap te maken naar deze nieuwe opzet. De nieuwe OnePlus 7T lijkt nu ook de overstap te maken van een verticale setup naar een ronde setup. De ronde setup was ook al eens te zien op de eerder foto’s en het formaat lijkt hierin nog steeds ongewijzigd te zijn. Wel ziet de ronde camerasetup er nu anders uit. Zo is de horizontale streep inmiddels verdwenen en zien wij blauwe highlights terug aan de randen van de camera.

Welke camera’s en hoeveel camera’s de OnePlus 7T uiteindelijk zal gaan krijgen is nog onbekend. De lek van vandaag brengt hier ook geen duidelijkheid in aangezien het een schets is. De OnePlus 7 beschikt nog over een tweetal camera’s, terwijl de OnePlus 7 Pro over een drietal camera’s beschikt. Het sterke vermoeden is dat ook de OnePlus 7T over een drietal camera’s aan de achterzijde gaat beschikken.

Andere kenmerken OnePlus 7T

De schetsen tonen naast het bovenstaande nog wel wat meer informatie. Zo zien wij de volumeregeling aan een zijde. Aan de andere zijde zien wij de powerknop en de Alert Slider terug. Aan de achterzijde prijkt uiteraard het logo van OnePlus met helemaal aan de onderzijde de merknaam gespeld. Aan de achterzijde ontbreekt een vingerafdrukscanner. De OnePlus 7T zal dus de beschikking gaan krijgen over een in-display vingerafdrukscanner. Het is daarnaast duidelijk dat de smartphone de beschikking gaat krijgen over een USB-C aansluiting en een 3.5 mm jackplug.

Opvolger

Volgens enkele bronnen moet de OnePlus 7T de directe opvolger gaan worden van de bestaande OnePlus 7. Als dit correct is kunnen wij ook nog een OnePlus 7T Pro gaan verwachten. De nieuwe T-versies hebben daarnaast nog enkele sterke verbeteringen. Zo wordt het scherm gewijzigd naar een contrastratio van 18:9 in plaats van de gebruikelijke 16:9. Qua schermgrootte is het niet de verwachting dat hierin iets gaat wijzigen. Met deze wetenschap kunnen wij gaan rekenen op een 6.4-inch Optic AMOLED display met een maximale resolutie van 1080 x 2340 pixels.

Intern zal de OnePlus 7T wel wat grotere stappen gaan namen. Zo wordt de opvolger verwacht met de nieuwe Snapdragon 855 Plus-chipset. Ook meer werkgeheugen en opslag behoort tot de mogelijkheden, maar hier blijven wij nog even in het midden. Standaard zal de smartphone geleverd gaan worden met Android 10 en volgens bronnen zal er ook een 5G-variant komen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.