Schermgroottes en nieuwe kleur gelekt van iPhone 12

De iPhone 12 komt beschikbaar in een nieuwe kleur en verschillende schermformaten.

Vlak na de lancering van de iPhone 11 begon de geruchtenmolen rondom de iPhone 12 al op volle toeren te draaien. Vooralsnog is er weinig concreet bewijs dat bepaalde geruchten ook kloppen. Vandaag is er informatie naar buiten gekomen over de mogelijke schermgroottes van de complete iPhone 12-serie alsmede een nieuwe kleur die zijn opwachting zal maken.

Twijfelachtige bron

Normaal zijn wij niet echt van het publiceren van geruchten vanuit een twijfelachtige bron. Ditmaal komen de speculaties vanuit de Japanse Macotakara. Hij heeft in het verleden al vaker geruchten verspreid. Soms zat hij er goed bij en soms zat hij er ook compleet naast. Zijn twijfelachtige reputatie helpt zeker niet mee, maar het is toch de moeite waard om dit alles te vermelden. Hij weet namelijk te melden op welke schermgroottes wij kunnen rekenen bij de nieuwe iPhone 12. Daarnaast komt de nieuwe iPhone 12 met een vers en mooi kleurtje. Neem het onderstaande daarom ook even met een korrel zout in of trek jouw eigen conclusie.

Schermgroottes iPhone 12

Als eerste komen er details naar buiten over de iPhone 12 Pro Max. Volgens dit gerucht beschikt dit model over een 6.7 inch scherm. Dat is dus weer een stukje groter in vergelijking met de huidige iPhone 11 Pro Max. Het duurste model in deze reeks wordt ook een stuk dunner. Zo wordt hij slechts 7.4 mm dik in tegenstelling tot de 8.1 mm dikte zoals wij dit nu gewend zijn.

Vervolgens hebben wij dan nog de kleinste iPhone 12. Deze komt vermoedelijk met een 5.4 inch OLED-scherm. Bij dit formaat kun je enkele vraagtekens neerzetten. Voor de huidige high-end standaarden is het erg klein. Qua formaat zal dit model precies vallen tussen de alom bekende iPhone SE en de iPhone 8. Compact is de nieuwkomer dan zeker. Je kunt je echter nu afvragen of de bron zichzelf niet vergist met de eerder gespeculeerde iPhone 9 Plus. Dit model zou volgens bronnen ook over een 5.4 inch OLED beschikken.

De derde en ‘middelste’ iPhone 12 zou de beschikking krijgen over een 6.1 inch scherm. Hier schrikken wij persoonlijk niet van.

Volgens een andere bron zal Apple bij de nieuwe iPhone 12 een nieuwe kleur lanceren. Hierbij laat de fabrikant de kleur Midnight Green vervallen zoals wij deze nu kennen bij de iPhone 11. In plaats hiervan kunnen wij mogelijk rekenen op de kleur Navy Blue. Om een goed beeld te schetsen van deze kleur is er een mooie render gemaakt. En als wij eerlijk mogen zijn, de kleur is inderdaad wel heel erg gaaf. Er zit nog een lange periode tussen dit gerucht en de werkelijke lancering van de smartphone. Dit gerucht mogen wij dus ook gerust met een korreltje zout innemen, maar stiekem hopen wij wel op de komst van deze nieuwe kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De prijzen van de Galaxy S20 serie en Galaxy Z Flip zijn bekend.

Dit zijn de prijzen voor de Galaxy S20 en Galaxy Z Flip

Volgend bericht

Nederland heeft een smartphonemerk minder, namelijk Wiko.

Wiko stopt in Nederland met de verkoop van smartphones

Gerelateerde berichten

Total
18
Share