Al eerder hebben wij renders gezien van de nieuwe opkomende iPhone's. Nu zijn er ook schematekeningen gespot die wat meer detail tonen inclusief afmetingen. Op de tekeningen zijn ook de posities van knoppen en camera's duidelijk te zien.

Schematische tekening nieuwe iPhone’s gespot

Al eerder hebben wij renders gezien van de nieuwe opkomende iPhone’s. Nu zijn er ook schematekeningen gespot die wat meer detail tonen inclusief afmetingen. Op de tekeningen zijn ook de posities van knoppen en camera’s duidelijk te zien.

Apple iPhone X Plus

Op basis van de tekeningen wordt er meer duidelijk over de opkomende iPhone X Plus. Deze wordt vermoedelijk in september door Apple gelanceerd. De iPhone X Plus krijgt een 6.5 inch OLED-scherm terwijl de totale grootte van de smartphone slechts 157.2 x 77.1 mm is. Dit is toch beduidend compacter dan de huidige iPhone 8 Plus terwijl juist dit model slechts een schermgrootte van 5.5 inch meet. Ook zal de nieuwe iPhone X Plus gaan beschikken over een drietal camera’s aan de achterzijde. Welke functie de derde camera vervult is nog onbekend.

Apple iPhone SE2

Vermoedelijk zal Apple dit jaar de opvolger introduceren van de populaire iPhone SE. De iPhone SE2 moet zijn plaats gaan vervanger. Het nieuwe model gaat de beschikking krijgen over een 6.1 inch LCD touchscreen. Gezien de prijs is het sterke vermoeden dat deze iPhone SE2 met een enkele camera aan de achterzijde geleverd gaat worden. Op het gebied van camerakwaliteit moet er dus helaas wel wat ingeleverd worden. De inkeping aan de bovenzijde van het scherm zal ook iets groter zijn in vergelijking met de iPhone X Plus. Met een afmeting van 147.12 x 71.52 mm is deze iPhone SE2 aanzienlijk compacter.

Modellen 2018

Apple wil dit jaar een drietal nieuwe modellen op de markt brengen. Alle nieuwe iPhone’s zullen standaard voorzien gaan worden van iOS 12. Volgens laatste berichten zal de iPhone SE2 later beschikbaar gaan komen vanwege problemen met het LCD-scherm en enkele functionaliteiten rondom dit scherm. De nieuwe iPhone X Plus ligt volgens bronnen op schema. De verwachting is wel dat Apple de nieuwe smartphone in september of oktober aan het grote publiek laat zien. Rond deze periode komt er dan ook een einde aan de vele geruchten die momenteel aanwezig zijn.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.