De eerste renders zijn online verschenen van de Galaxy M12.

Samsung werkt ook aan de betaalbare Galaxy M12

Terwijl nu alle ogen gericht zijn op de Galaxy S21 moeten wij niet vergeten dat er nog wel meer in de pijplijn zit. Volgens nieuwe informatie werkt de fabrikant momenteel ook aan de betaalbare Galaxy M12. De eerste informatie is vandaag gelekt over deze smartphone.

Sterke overeenkomsten

Het betreffende toestel lijkt qua achterkant erg veel op de Galaxy A42 5G . Samsung heeft gekozen voor een vierkante cameramodule compleet met vier sensoren erin en een LED-flitser eronder. Om de kosten laag te houden, is het achterpaneel uit plastic gesneden, hoewel Samsung een uniek tweekleurig ontwerp heeft toegevoegd met een glanzend gedeelte aan de onderkant en een gestreepte, gestructureerde afwerking elders. 

Andere zijdes van de Galaxy M12

Als je de Galaxy M12 op zijn kant draait, zie je een volumeknop en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Er is ook een microfoon aan de bovenkant van de telefoon en een USB-C-poort, luidspreker en hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant.

Aan de voorzijde is een 6,5-inch Infinity-V-display. Rondom zien wij relatief dunne bezels, terwijl aan de onderzijde weer een relatief dikke bezel terug te vinden is De selfiecamera zit in de inkeping, maar de specificaties zijn nog steeds niet beschikbaar.

Prijs en lancering

Steve Hemmerstoffer, de bron die ook deze render heeft gemaakt, gelooft dat de Galaxy M12 zijn debuut zal maken begin 2021. Helaas is er nog geen woord over prijzen of functies. Wij zullen dus nog geduldig moeten wachten alvorens hier mogelijk meer informatie over naar buiten komt. Het is dus ook nog compleet onduidelijk of de Galaxy M12 wel naar Nederland zal komen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.