Z-Flip

Samsung toont reclame Galaxy Z Flip tijdens Oscars

Vandaag wordt hij officieel aangekondigd, maar wie gisteren naar de Oscars keek zag al een reclamefilmpje voorbijkomen van de Galaxy Z Flip. Op zich is het best apart te noemen dat de reclame wordt gedeeld nog voordat de smartphone werkelijk verkrijgbaar is.

27 seconden

Over de Galaxy Z Flip is al veel geschreven en gespeculeerd en eigenlijk zien we in het filmpje – wat zo’n 27 seconden duurt – niet veel nieuws. Het is vooral veel in- en uitklappen van telefoons. Verder krijgen we meerdere beelden van toestellen die in een hoek van 90 graden zijn opengeklapt. De bovenste helft toont dan het beeld van de camera en de onderste helft de bediening. Is de smartphone helemaal uitgeklapt, dan krijg je een volledig OLED-scherm. Ook zien we in de reclame het kleine notificatieschermpje, dat onder andere weergeeft wie er belt. Dit lijkt overigens toch een touchscreen te zijn.

Google Duo

Wat de reclame ook laat zien, is dat de Galaxy Z Flip Google Duo ondersteunt. Google liet vorige week al weten dat ze zelf een aankondiging zouden doen tijdens het Unpacked-evenement van Samsung. Wellicht mag je dit dan als bevestiging zien dat die rond de Duo-integratie draait.

Wordt het wel een ‘Galaxy Z Flip’?

Hoewel al geruime tijd wordt aangenomen dat deze telefoon ‘Galaxy Z Flip’ zal heten, ontstonden er toch andere geruchten. Deze zeggen dat het toestel niet uit de Galaxy-familie komt en dat het dus simpelweg een ‘Z Flip’ wordt. Nu moeten we natuurlijk niet meer lang speculeren, aangezien hij vandaag officieel wordt voorgesteld.

Karolien Compiet

Karolien is gek op telecom en erg benieuwd wat de toekomst op dat vlak zal brengen. Door hierover te schrijven, houdt ze meteen ook jou op de hoogte!

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.