De Galaxy A21s is Samsung's nieuwste en betaalbare midranger met indrukwekkende camera's.

Samsung lanceert de prijsbewuste Galaxy A21s

Met de lancering van de Galaxy A21s heeft Samsung wederom een goed betaalbare smartphone op de markt gezet. In de afgelopen weken doken er al meerdere berichten op dat de fabrikant aan dit model zou werken. Concrete informatie was er helaas niet. Vandaag hebben de Zuid-Koreanen de smartphone definitief gemaakt en hun positie op de betaalbare smartphonemarkt verstevigd.

Mooie midranger

Met de komst van de Galaxy A21s heeft Samsung wederom een leuke en betaalbare smartphone op de markt gebracht. Voor een adviesprijs van rond de € 200,= ben je in het bezit van een degelijke smartphone met leuke features. Het zijn juist deze features die de Galaxy A21s juist zo interessant maakt. Je krijgt eigenlijk best veel smartphone voor relatief weinig geld. Het model moet uiteraard nog wel voldoende onderscheid maken in vergelijking met de andere smartphone’s in het A-segment van Samsung. Desondanks biedt de Galaxy A21s nog genoeg aan om het als een mooie midranger te kunnen bestempelen.

Galaxy A21s in een vogelvlucht

De Galaxy A21s wordt geleverd met een respectabele 6.5 inch HD+ TFT-scherm. Voor de rekenkracht heeft men ditmaal gekozen voor een octacore-processor. Om deze processor verder te ondersteunen zullen er versies op de markt komen met 2, 3 of 4 GB werkgeheugen. Dit is mede afhankelijk van de gekozen opslag. Hier heb je de vrije keuze in 32 GB of 64 GB opslag. Om dit alles werkend te houden wordt de Galaxy A21s geleverd met een 5000 mAh accu.

De grote verrassing vinden wij eigenlijk op de achterzijde. Hier beschikt de midranger namelijk over een viertal camera’s. De hoofdcamera heeft een maximale resolutie van 48 MP. Deze wordt bijgestaan door een 8 megapixel groothoeklens, 2MP macrolens en een 2 megapixel dieptesensor. In de punch-hole aan de voorzijde van de telefoon vind je een 13 megapixel selfie-camera. Al om al zijn dit uitstekende cijfers voor een smartphone in deze klasse.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy A21s krijgt een adviesprijs mee van € 209,=. Hierbij heb je de vrije keuze uit de kleuren blauw, wit en zwart. Het is echter niet duidelijk of deze kleuren ook in Nederland allemaal beschikbaar zullen komen. Volgens Samsung kan dit namelijk per land verschillen. Vanaf 19 juni zal de smartphone beschikbaar komen in Nederland. Je zult dus nog even geduld moeten hebben alvorens het model daadwerkelijk geleverd kan worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.