Samsung Galaxy A50s

Samsung lanceert de Galaxy A30s en de A50s

Eerder deze week hebben wij al gemeld dat er begin volgend jaar opvolgers zullen komen voor de bestaande Galaxy A-serie. Het is echter ook bekend dat Samsung halfjaarlijkse modellen lanceert. Hiervoor gebruikt de fabrikant simpelweg de toevoeging ‘s’. Ditmaal lanceert Samsung dan ook de Galaxy A30s en de A50s. De wijzigingen zijn subtiel, maar bieden net wat meer snelheid, comfort en mogelijkheden.

Samsung Galaxy A30s

De Galaxy A30s is de goedkoopste van beide modellen. De smartphone is voorzien van een 6.4 inch Super AMOLED Infinity-V display met HD+ resolutie. Aan de achterzijde zien wij een triple camerasetup met respectievelijk resoluties van 25 megapixels, 5 megapixels en 8 megapixels. Voor de selfies is er gekozen voor een 16 megapixels camera. Voor de rekenkracht is er gekozen voor een 1.8 Ghz octa-core processor met 3 GB of 4 GB werkgeheugen. Dit laatste hangt af van de gekozen opslag. Bij de opslag is er dan keuze uit 32 GB, 64 GB of 128 GB. De Galaxy A30s zal standaard geleverd gaan worden met een 4000 mAh accu.

Samsung Galaxy A50s

Zoals je mag verwachten is de Galaxy A50s de duurdere variant van het duo. Op verschillende punten is dit weer goed terug te zien in de specificaties ten opzichte van zijn goedkopere broer. Zo beschikt de Galaxy A50s over ongeveer hetzelfde scherm, echter biedt deze een Full HD+ resolutie aan. Ook het camerawerk is een stuk beter. De hoofdcamera beschikt over een indrukwekkende 48 megapixels resolutie. Voor de selfies heb je de beschikking over een 32 megapixels camera. Voor de rekenkracht kun je rekenen op een krachtigere 2.3 Ghz octa-core processor met 4 GB werkgeheugen. Je hebt dan nog de keuze uit 64 GB of 128 GB opslag.

Delen

Ondanks dat de Galaxy A50s op veel fronten toch echt wel beter is in vergelijking met zijn goedkopere broer delen beide ook weer het nodige. Beide smartphones worden geleverd met een 15W-snellader en kun je rekenen op een in-display vingerafdrukscanner. Zoals je mag verwachten van een hedendaagse smartphone worden beide modellen standaard geleverd met Android 9. Ze zullen samen beschikbaar gaan komen in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green, en Prism Crush Violet.

Wanneer ze werkelijk beschikbaar gaan komen en welke adviesprijzen er worden gehanteerd is nog onduidelijk. Wij verwachten dat ze in oktober beschikbaar gaan komen en net iets boven de adviesprijs gaan zitten als waar de huidige generatie voor is gelanceerd.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.