Samsung Hongarije bevestigd komst Galaxy A91

Snellader 45W is ook compatibel met de Galaxy A91

Het kan soms heel gek lopen, maar op de Hongaarse website van Samsung wordt inmiddels melding gemaakt van de Galaxy A91 en de Galaxy A90 5G. Beide modellen worden genoemd bij een nieuwe 45W snellader als compatibel model. Opmerkelijk genoeg is enkel de Galaxy A91 werkelijk geschikt voor deze snellader. De Galaxy A90 5G kan maximaal 25W accepteren. Op het moment van schrijven staat de snellader nog steeds online met deze informatie.

Samsung Galaxy A91

Al eerder lekte er informatie naar buiten over de Galaxy A91. Zo wordt de smartphone geleverd met een 6.7 inch touchscreen en achter dit scherm is dan ook de vingerafdrukscanner verwerkt. Net als bij de huidige generatie Galaxy S10 zal ook de nieuwe Galaxy A91 een gat in het scherm krijgen voor de selfiecamera.

Samsung lijkt wel duidelijk onderscheid te maken in Amerikaanse en Europese modellen. Zo worden de Amerikaanse modellen uitgerust met een Snapdragon chipset terwijl de Europese juist worden voorzien van de Exynos chipset van Samsung zelf. Al enige tijd maakt de fabrikant hierin onderscheidt, maar ons hoor je over de snelheid zeker niet klagen. Het is dus goed mogelijk dat de Galaxy A91 geleverd zal gaan worden met de Exynos-chipset in Nederland.

Waar de Galaxy A91 vooral de aandacht mee zal gaan trekken is zijn camerawerk. Hij gaat vermoedelijk de beschikking krijgen over een 108 megapixels camera. Deze camera is ontwikkeld door Samsung, in samenwerking met Xiaomi. Deze camera maakt het ook mogelijk om video’s in 6K-resolutie te filmen (6014 x 3384 pixels). Een speciale ToF dieptesensor zal ook de scherpte in de foto’s direct terugbrengen.

Beschikbaarheid

Het is maar zeer de vraag of de Galaxy A90 5G werkelijk in Nederland beschikbaar gaat komen. Op dit moment hebben wij in Nederland nog geen 5G-netwerk live en dit zal ook nog wel even gaan duren. Het is dus goed mogelijk dat deze variant ons land zal gaan overslaan. De Galaxy A91 zal zeker naar Nederland gaan komen. De smartphone wordt nu al gezien als een absolute topper ondanks dat hij in de Galaxy A-serie valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Pixel smartphones krijgen al eerste een update naar Android 10

Android 10 zal op 3 september gelanceerd worden

Volgend bericht

Honor View 30 komt eind dit jaar met 5G

Honor View 30 zal 5G gaan ondersteunen

Gerelateerde berichten

Total
1
Share