Samsung Galaxy S9 Mini in beeld gebracht

Na lange tijd gaat Samsung weer een Mini-versie uitbrengen van hun bestaande vlaggenschip. Ditmaal is de Galaxy S9 aan de beurt met de Galaxy S9 Mini. Vooralsnog was er weinig bekend over dit nieuwe model, maar vandaag zijn er beelden verschenen van de nieuwe telg in de familie. Hiermee lijkt de komst van deze smartphone steeds dichterbij te komen.

Na lange tijd gaat Samsung weer een Mini-versie uitbrengen van hun bestaande vlaggenschip. Ditmaal is de Galaxy S9 aan de beurt met de Galaxy S9 Mini. Vooralsnog was er weinig bekend over dit nieuwe model, maar vandaag zijn er beelden verschenen van de nieuwe telg in de familie. Hiermee lijkt de komst van deze smartphone steeds dichterbij te komen.

Camera

Al eerder was het vermoeden dat Samsung de camera verticaal zou gaan plaatsen op de Galaxy S9 Mini. Als je dit ziet moet je meteen denken aan de iPhone X, want ook qua positie zitten de camera’s op dezelfde plek. Als dit maar niet weer een rechtszaak wordt tussen Apple en Samsung. Overigens is de keuze voor deze plek niet geheel onverwachts. Het is zelfs erg logisch. Bij de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 zat de vingerafdrukscanner nog aan de onderzijde van de camera’s. Deze waren nog in het midden geplaatst. Het gevolg was dat veel mensen de lenzen raakte waardoor deze vuil werden. Met deze plaatsing moet dit voorkomen worden op de Galaxy S9 Mini.

Specificaties

Over de mogelijke specificaties gaan nog veel geruchten rond. Het model moet gaan beschikken over een 5.8 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1440 x 2960 pixels. Ondanks dat het om een Mini-variant gaat mogen wij gerust zeggen dat het scherm alsnog groot is. De Galaxy S9 Mini gaat beschikken over een Snapdragon 660 met en kloksnelheid van 2.8 Ghz. De octa-core processor wordt ondersteunt door vermoedelijk 4 GB werkgeheugen. Dat de camera’s wellicht wat minder goede specificaties hebben is ook te verwachten. Informatie hierover ontbreekt hier vooralsnog.

Beschikbaarheid

Het is nog onduidelijk op welke termijn de Galaxy S9 Mini werkelijk beschikbaar moet gaan komen en welke prijs dan gehanteerd gaat worden. Aangezien de video inmiddels is opgedoken zal het niet lang meer duren alvorens wij hier meer informatie over gaan krijgen. De laatste Mini in de Galaxy-reeks stamt uit 2014 en dit was toen nog de Galaxy S5 Mini. De terugkomst van de galaxy S9 Mini kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Op deze manier wordt een dure high-end smartphone plotseling toch weer betaalbaar. Ook komt er vermoedelijk dit jaar nog een Lite versie van de Galaxy S8. Alle informatie omtrent de beschikbaarheid hiervan ontbreekt ook nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Voor dit jaar kunnen wij verwachten dat LG hun nieuwe vlaggenschip zal lanceren onder de naam V35. Momenteel werkt LG nog onder de codenaam 'Emma' aan de smartphone. Toch is de verwachting dat deze V35 in de tweede helft van dit jaar wordt gepresenteerd. Inmiddels zijn er al de nodige geruchten rond aan het gaan en het is dan ook tijd om alles eens goed samen te vatten. Wat kunnen wij eigenlijk verwachten van de opvolger van de V30?

Alles wat wij weten over de LG V35

Volgend bericht
Google heeft het maar druk. De softwaregigant is momenteel de laatste hand aan het leggen op hun besturingssysteem Android P. Dit besturingssysteem moet beschikbaar gaan komen op hun nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL. Deze laatste twee smartphones moeten de directe opvolgers gaan worden van de Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL screenprotectors gelekt

Gerelateerde berichten
Total
5
Share