De eerste renders van de Samsung Galaxy S21 duiken op.

Samsung Galaxy S21 volledig in beeld gelekt

In de afgelopen weken hebben wij al veelvuldig over de Galaxy S21 geschreven. Helaas was er nog geen beeldmateriaal beschikbaar, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Dankzij enkele betrouwbare bronnen hebben wij nu voor het eerst ook een beeld bij het nieuwe vlaggenschip.

Galaxy S21 5G

Het is goed om te vermelden dat de verschillende bronnen goed hun werk hebben gedaan. Op basis van beschikbare informatie zijn er renders gemaakt van de Galaxy S21 5G. In de afgelopen weken werd er al wel meer bekend, maar het beeld kon nog niet goed gevormd worden.

Het is duidelijk dat de Galaxy S21 5G over een vernieuwd cameramodule aan de achterzijde beschikt. Behalve de standaard ondersteuning van 5G lijkt hier nu wel de focus op te liggen voor dit aankomende jaar. Vooral de ‘camerabump’ lijkt nu meer een onderdeel te vormen van het algehele design van de smartphone.

Over de camera’s is helaas nog informatie bekend. Wel lijkt het er op dat de Galaxy S21 5G voor dit jaar slechts een upgrade wordt. Er zal een verbeterde processor in komen. Het is juist dit model waar bijvoorbeeld het 6.2 inch scherm weer wordt ingezet, net als bij zijn voorganger.

Galaxy S21 Ultra 5G

Het vernieuwde design zet zich uiteraard ook dor op de Galaxy S21 Ultra 5G. Hier zien wij echter wel een enorme camerabump aan de achterzijde. Je zou haast zeggen dat deze niet meer in verhouding staat tot de rest. Vreemd is deze grootte niet gezien het aantal camera’s. Het is ook juist dit model die de kar zal gaan trekken als het om high-end smartphone’s gaat.

De Galaxy S21 Ultra 5G wordt vermoedelijk geleverd met een 6.9 inch AMOLED-scherm met gebogen schermranden. Aan de achterzijde zullen wij wederom de 108 megapixel camera aantreffen die al eerder dit jaar is ingezet.

Net als bij het eerder besproken model zal ook deze Galaxy S21 Ultra 5G vooral onderhuids weer wat meer snelheid krijgen. De ondersteuning van 5G wordt bij deze serie gewoon standaard. Dit mag je eigenlijk ook wel verwachten van een smartphone in deze prijsklasse.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.