De Samsung Galaxy S21 komt onder andere in de kleuren wit en violet.

Samsung Galaxy S21 komt in 6 kleuren beschikbaar

Al sinds jaar en dag is het absolute topmodel van Samsung beschikbaar in verschillende kleuren. De ene kleur is wellicht wat standaard te noemen, maar er zijn zat andere kleuren die er juist weer uitspringen. Voor de Galaxy S21 zal dit niet anders zijn. Er zullen voor deze reeks een zestal kleuren beschikbaar komen.

Wit is exclusief

Vreemd genoeg zal de goedkoopste Galaxy S21 ook beschikbaar komen in de kleur wit. De overige modellen zullen deze kleuren overslaan. Op deze manier wordt juist het betaalbare model op zijn manier weer een stuk interessanter. Het reguliere model zal daarnaast nog beschikbaar komen in de kleuren grijs, roze en een nieuwe kleur violet.

Het is een wat vreemde keuze vanuit Samsung om enkel het reguliere model in de kleur wit uit te leveren. Toch lijkt de kleur violet meer de aandacht te krijgen in het gehele programma.

Galaxy S21 Plus en Ultra

De Galaxy S21 Plus en Ultra krijgen dus in ieder geval niet de beschikking over de witte kleur. Om het geheel nog wat verwarrender te maken zal de Plus enkel beschikbaar komen in het zwart en zilver. Enkel de Ultra kan nog rekenen op de kleur violet die wij al eerder hebben genoemd. De kleurkeuze is dus zeker opmerkelijk te noemen.

Violet

Over de kleur violet kun je het nodige speculeren. Het is al vaker voorgekomen dat Samsung juist een speciale kleur introduceert bij een nieuw model. De kleur violet lijkt ditmaal zijn intrede te maken in de nieuwe Galaxy S21. Je kunt de kleur wellicht vergelijken met de blauwe kleur van de Galaxy S20 5G eerder dit jaar. Misschien kunnen wij het beste nog de vergelijking maken met de kleur Mirror Purple van de Galaxy Z Flip.

Het geeft een globale indicatie van wat wij kunnen verwachten. Het is echter niet de verwachting dat het een blinkende, glanzende en transparante kleur gaat worden. In dat opzicht zal de kleur violet wel wat meer ingetogen zijn.

Kleuren definitief

De kleuren zijn vandaag door een bekende bron, Ross Young, op het internet gezet. Hij claimt dat de kleuren 100% betrouwbaar zijn en ook zijn gecontroleerd door hem. De bron vermeld wel nadrukkelijk dat deze kleuren in de eerste productie gebruikt zullen worden. Het is dus mogelijk dat de fabrikant in een later stadium nog wat kleuren toevoegt aan de Galaxy S21. Deze ‘premium’ kleuren komen echter zelden voor en zeker niet in Nederland.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.