Samsung Galaxy S21 FE kortstondig op de website vermeld.

Samsung Galaxy S21 FE per ongeluk vermeld op website

Na het geroezemoes rond de Samsung Galaxy S21 FE sinds de laatste tijd, komt het laatste lek van Samsung zelf. Zoals voor het eerst werd gemeld door Galaxy Club , had Samsung Mexico kort de vermelding van de Samsung Galaxy S21 FE op zijn homepage vermeld. Hiermee lijkt het wel definitief te zijn dat het model op komst is.

Website

Op de website stond “Conoce más sobre Galaxy S21 FE”, wat zich vertaalt naar “Meer informatie over de Galaxy S21 FE”. Dit stond onder een foto van de Galaxy S21 en de Galaxy S21 Ultra. De naam van de niet-uitgebrachte telefoon is sindsdien van de startpagina verwijderd, maar er is een screenshot beschikbaar gesteld door Galaxy Club.

SamMobile gelooft dat de referentie onderdeel zou kunnen zijn van de eerste interne voorbereidingen van Samsung voor de lancering van de Galaxy S21 FE later dit jaar. Een uitgelekte mini-roadmap vorige maand suggereerde dat er in augustus een Unpacked-evenement voor de telefoon zou zijn.

Details Galaxy S21 FE

Qua ontwerp zal het budgetvlaggenschip in de voetsporen treden van het vanille Galaxy S21-model met Samsung’s herziene camerabobbelontwerp en een 120Hz geperforeerd display aan de voorkant, zij het deze keer een iets groter 6,4-inch paneel.

De hoogwaardige Snapdragon 888 van Qualcomm zal waarschijnlijk onder de motorkap liggen, net als een batterij van 4.500 mAh. Andere mogelijke specificaties zijn standaard 128 GB opslag, 6 GB RAM en hetzelfde 12 MP + 64 MP + 12 MP camerasysteem als de Galaxy S21.

De Galaxy S20 FE 5G kostte $ 699 in de VS toen deze eind vorig jaar werd uitgebracht, en een vergelijkbare prijs wordt verwacht voor de Galaxy S21 FE. Dit betekent op zijn beurt dat het volgende vlaggenschip van Samsung waarschijnlijk ook een directe concurrent van de iPhone 13 zal zijn. De 2021-editie van de Galaxy Note-serie is immers geannuleerd.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.