Samsung Galaxy S20 Lite is mogelijk op komst

De prijzen van de Galaxy S20 serie en Galaxy Z Flip zijn bekend.

We konden er op wachten dat het bericht een keer zou opduiken. Zoals wij het gewend zijn van Samsung brengt de fabrikant doorgaans ook een ‘Lite’-versie van hun vlaggenschip uit. Volgens verschillende bronnen werken de Zuid-Koreanen momenteel aan de zeer betaalbare Galaxy S20 Lite. Wat wij kunnen verwachten van deze smartphone laat zich wellicht al raden.

‘Fan Edition’

Ze vermoedelijk Galaxy S20 Lite zou bij Samsung momenteel in ontwikkeling zijn onder de naam Galaxy S20 Fan Edition. Het staat dan ook zeker nog niet vast dat de naam Lite daadwerkelijk gebruikt zal worden. Deze laatste naam is echter wel gebruikelijk bij minder ‘zware’ smartphones uit het high-end segment. Als ze er voor kiezen om de naam toch te wijzigen is de naam Fan Edition zeker nog een mogelijkheid. Met deze nieuwe naam licht de nadruk op een lichtere versie van de Galaxy S20 wat minder zwaar.

Modelnummer Galaxy S20 Lite

Er zijn momenteel twee verschillende modelnummers in omloop. Deze modelnummers doen momenteel nog wel vermoeden dat het om de Galaxy S20 Lite gaat. Hierbij is er een modelnummer in omloop voor de Amerikaanse markt, de SM-G781. In Europa zullen wij echter te maken krijgen met modelnummer SM-G780. Deze modelnummers vormen extra bewijs voor de verwachte S20 Lite-naam. De Samsung Galaxy S10 Lite draagt namelijk modelnummer SM-G770.

Voor het Europese model zijn er twee varianten gepland. Het gaat hierbij om een model met 5G-ondersteuning en een model zonder deze nieuwe netwerktechniek. Alle modellen zijn naar verwachting uitgerust met de aankomende One UI 2.5-software van Samsung. Veel meer informatie is er vooralsnog niet, behalve dat de opslag minimaal 128 GB zal bedragen.

Interessant model

De huidige Galaxy S10 Lite heeft zich al bewezen als een zeer aantrekkelijke smartphone. Dit komt mede door de scherpe prijs en de hoogwaardige specificaties. Naar alle verwachting zal Samsung deze trend doorzetten in de Galaxy S20 Lite. Exacte specificaties moeten wij helaas nog even afwachten. In de aankomende periode zal er ongetwijfeld meer informatie naar buiten lekken. Wanneer de Galaxy S20 Lite gelanceerd wordt is nog niet bekend. Wij hebben echter wel het sterke vermoeden dat dit model wederom erg interessant kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Android 11 Beta zal binnenkort op meer smartphones terug te vinden zijn.

Android 11 Beta: dit zijn de grote wijzigingen

Volgend bericht

De lancering van de Google Pixel 4a is aanstaande nu hij in verpakking is gespot.

Google Pixel 4a wederom uitgesteld; lancering in oktober

Gerelateerde berichten

Total
13
Share