De Samsung Galaxy S20 en de Galaxy Fold 2 worden op 11 februari in Amerika gelanceerd.

Samsung Galaxy S20 en Galaxy Fold 2 komen mogelijk op 11 februari

Er is een video op het internet verschenen waarin er een evenement wordt aangekondigd op 11 februari. Het gaat hierbij om het welbekende Samsung Unpacked evenement. Dit evenement wordt door de fabrikant georganiseerd om nieuwe modellen te lanceren. Het lijkt er sterk om dat zowel de Galaxy S20 als de Galaxy Fold 2 op dat moment gelanceerd zullen worden.

Video geeft aanwijzing

De video die momenteel op het internet circuleert duurt slechts 15 seconden. In deze 15 seconde wordt er niets vermeld over de modellen, maar wordt er wel de datum van 11 februari gemeld. Wanneer je echter goed kijkt naar de video zijn er echter wel aanwijzingen te vinden. In de foto boven dit artikel kun je deze aanwijzingen ook prima volgen.

De letters ‘A’ van Galaxy zijn vervangen voor vierkantjes. Deze hebben echter, volgens velen, ook een goede betekenis. Zo stelt het linkerblok juist de cameramodule voor van de aankomende Galaxy S20 Ultra. Het tweede blok lijkt wat beter voor zich te spreken. Dit is vermoedelijk de Galaxy Fold 2. Wanneer je echter goed naar de video kijkt lijkt juist dit blok ook dicht te vouwen.

Zelf heeft Samsung de datum officieel nog niet gecommuniceerd. Nu de video echter vroegtijdig is gelekt zullen ze niet lang meer wachten op de officiële aankondiging. De verwachting is dat de fabrikant New York of San Francisco zal gebruiken om beide modellen aan het wereldwijde publiek voor te stellen.

Galaxy S20

In de aanloop naar de lancering van dit nieuwe model hebben wij nog constant gesproken over de Galaxy S11. Eind november druppelde echter de eerste berichten al binnen dat de S11 mogelijk van de baan zou zijn. Het nieuwste vlaggenschip zou de Galaxy S20 gaan heten. Sinds een goede twee weken hebben ook bekende bronnen deze geruchten verspreid en lijkt de Galaxy S20 de juiste naam te zijn. Het absolute topmodel binnen deze reeks zal de S20 Ultra gaan heten.

Update 05-01-2020: Samsung heeft inmiddels het evenement op 11 februari officieel zelf bevestigd.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.