Dit zijn vermoedelijk de kleuren voor de nieuwe Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 komt in deze kleuren beschikbaar

We moeten nog ruim vijf maanden wachten op de komst van de Galaxy S11. Inmiddels lijkt het nu duidelijk te worden in welke kleuren het nieuwe vlaggenschip in 2020 beschikbaar zal komen. De kleuren voor de Galaxy S11 zijn niet verrassend en bevestigen eigenlijk het vermoeden wat wij stiekem al hadden.

Beschikbare kleuren Galaxy S11

Als wij nu kijken naar de huidige Galaxy S10 zien wij hier enkele kleuren in terug komen. Dit model is beschikbaar in de kleuren Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow en Flamingo Pink. Niet elke kleur is overigens beschikbaar in Nederland. De Galaxy Note 10 is daarentegen weer in enkele andere opvallende kleuren beschikbaar. De meest opvallende hiervan is de Aura Glow. Daarnaast is dit model beschikbaar in de kleuren Aura Black, Aura White, Aura Blue, Aura Pink en Aura Red.

Voor wat nu bekend is zal de nieuwe Galaxy S11 enkele van deze kleuren blijven vasthouden. Wat echter de werkelijke marketingnamen zullen worden is nog niet bekend. Volgens bronnen werkt Samsung momenteel met de kleuren zwart, wit, blauw en roze. Deze kleuren zien wij over de gehele huidige serie al terugkomen. Geheel onverwacht komt dit nieuws dus niet.

De ontwikkeling van de Galaxy S11 zit echter nog in een zeer vroege fase. Het kan dus betekenen dat bepaalde kleuren nog worden toegevoegd of juist verdwijnen. Het lijkt ons overigens niet zo dat de zwarte en witte varianten het toneel zullen verlaten. Wellicht kan Samsung ons wel verrassen met de komst van een speciale kleur zoals de Aura Glow die wij nu zien bij de Galaxy Note 10.

Variatie in opslag

Volgens bronnen wil Samsung met de nieuwe Galaxy S11 graag teruggrijpen naar 128 GB opslag. Zoals je mag verwachten wordt dit dan de goedkoopste versie van het stel. Dit laatste is mogelijk ook het doel van Samsung. Op deze manier wordt de high-end smartphone bij lancering toch een stuk goedkoper. Je kunt daarnaast nog rekenen op modellen met 256 GB, 512 GB of 1 TB opslag. Overigens willen deze geruchten momenteel nog helemaal niets zeggen. Bij de Galaxy Note 10 was er in eerste instantie ook sprake van de komst van een model met 128 GB of zelfs 1 TB. Beide modellen werden uiteindelijk op het laatste moment door Samsung geschrapt om nog onbekende reden.

We moeten er daarnaast bij melden dat de Galaxy S11e, de goedkoopste versie, mogelijk het enige model wordt met 128 GB opslag. Dit model komt dan niet beschikbaar met 1 TB opslag. Deze laatste opslag is dan weer voorbehouden aan de reguliere Galaxy S11 en de Galaxy S11+.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.