Het MWC moet het dit jaar mogelijk zonder Samsung doen.

Samsung Galaxy S11 kan wel eens de Galaxy S20 worden

Een zeer betrouwbare bron heeft vandaag wat informatie uit de doeken gedaan. Vooralsnog spreken wij constant over de Galaxy S11. Niet verwonderlijk, aangezien dit getal de logische opvolger zou zijn. Het is echter al langer bekend dat Samsung hun visie op nieuwe smartphones sterk aan het wijzigen is. Het is nu goed mogelijk dat de naam Galaxy S11 nooit gebruikt zal worden. Daarentegen wordt de Galaxy S20 mogelijk gebruikt.

Galaxy S20

Dat Samsung de naam Galaxy S11 over wil slaan heeft feitelijk meerdere redenen. Volgens de bron betekent het jaar 2020 veel meer dan enkel een nieuw jaar. Het is ook het jaar waarin verschillende nieuwe producten hun gezicht zullen laten zien. Daarnaast moet het ook het jaar gaan worden van de ommezwaai. Voor wat wij nu weten over de Galaxy S11 lijkt vooralsnog alles recht overeind te staan. De naam zal echter wijzigen naar de Galaxy S20. Hierbij refereert het getal 20 naar het jaartal 2020.

Een andere goede reden waarom de fabrikant mogelijk kiest voor de Galaxy S20 is vanwege de enorme upgrade ten opzichte van de bestaande Galaxy S10. Er zijn dermate veel en grote upgrades op stapel dat de stap naar de Galaxy S11 voor het gevoel te klein zou zijn. Door de naam te wijzigen naar de Galaxy S20 is er gevoelsmatig voor veel consumenten een significante verbetering op te merken in de prestaties van de smartphone. Gezien de eerste geruchten delen wij deze mening wel.

Galaxy Fold 2 met vouwbaar glas

In dezelfde tweet laat de bekende bron daarnaast weten dat de Galaxy Fold 2 met speciaal vouwbaar glas wordt geleverd. Al eerder hebben wij hierover bericht dat dit goed mogelijk zou zijn voor de Galaxy Fold 2. De komst van dit speciale glas lijkt nu ook bevestigd te worden door deze bekende bron. Je kunt ons bericht nog eens rustig nalezen op deze link.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.