Samsung Galaxy Note 9 in 5 verschillende kleuren

De geruchten rondom de nieuwe Galaxy Note 9 zijn al aardig op stoom. Volgens de laatste berichten komt het nieuwe vlaggenschip beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Vandaag werd ook al bevestigd dat de Galaxy Note 9 definitief wordt uitgerust met een zwaardere 4000 mAh accu. Hier hebben wij recentelijk ook al over bericht.

Kleuren

De recente Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn al beschikbaar in vier kleuren. Samsung heeft besloten om voor de nieuwe Galaxy Note 9 daar nog een vijfde kleur aan toe te voegen. De meest populaire kleur, Midnight Black, mag uiteraard onder deze kleuren niet ontbreken. Daarnaast wordt ook de kleur paars aangeboden en kunnen wij ook nog rekenen op de kleuren Titanium Grijs en Electric Blauw. De fabrikant heeft daarnaast besloten om de kleur bruin toe te voegen aan het assortiment van kleuren. Hiermee is er een breed spectrum kleuren beschikbaar voor de Galaxy Note 9. Of ook alle kleuren in Nederland beschikbaar komen is nog onbekend. Sowieso kunnen wij er op rekenen dat de kleuren zwart, paars en grijs beschikbaar gaan komen. De overige kleuren blijven doorgaans beperkt tot een select aantal landen of worden exclusief aangeboden. In dat laatste geval zal er dus een beperkte oplage komen of is de kleur enkel beschikbaar via bepaalde retailers of providers.

Accu

Vandaag heeft een bron ook bevestigd dat de accu van de Galaxy Note 9 aanzienlijk is gegroied ten opzichte van zijn voorganger. Hiermee kunnen wij rekenen op een langere standbytijd en langere accuduur. Hiermee is de Galaxy Note 9 ook meteen voorzien van de zwaarste accu die ooit in een Samsung smartphone terecht is gekomen. Het zal overigens niet de laatste zijn, want ook de Galaxy X zal vermoedelijk met een dergelijke zware accu geleverd gaan worden. Ook andere fabrikanten zijn druk bezig met zwaardere accu’s. Een van de belangrijkste redenen hiervoor zijn de zwaardere chipsets die ook meer accu vergen om goed te kunnen werken. Bij een kleinere accu zal dus ook de standbytijd aanzienlijk worden verkort. Enkel een grotere accu kan momenteel deze standbytijd verlengen.

Introductie

De introductie van de nieuwe Galaxy Note 9 wordt verwacht op 2 of 9 augustus. Samsung heeft New York als locatie gekozen om het vlaggenschip wereldwijd te introduceren. Op dit evenement zal er dan ook duidelijkheid komen in alle specificaties, beschikbare kleuren en wat uiteraard de adviesprijs zal gaan worden. Zoals bij elke andere Note zal het zeker geen koopje worden. Op een adviesprijs van rond de € 900,- rekenen wij zeker.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.