Samsung Galaxy Note 10 Pro met 25W snellader

De geruchtenstroom rondom de nieuwe Galaxy Note 10 is in volle gang. Het ene gerucht nemen wij met wat meer zout in als bij de ander. Afgelopen week zijn er toch wat geruchten online verschenen die wij graag delen rondom de nieuwe Galaxy Note 10 Pro. De verwachting is dat dit nieuwe topmodel standaard wordt geleverd met een 25W snellader.

Snellader

Dat high-end smartphones worden geleverd met snelladers is op zichzelf geen unieke feature. Je mag haast zeggen dat het inmiddels een standaard feature moet zijn vanuit de fabrikant. Toch lijkt Samsung wel een onderscheid te gaan maken tussen de regulier Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro. Dit laatste model wordt standaard geleverd met een 25W snellader, terwijl de reguliere versie het moet gaan stellen met de standaard 15W lader. Deze laatste lader is ook weer terug te vinden bij de Galaxy S10.

Geheel onverwacht is het overigens niet. Volgens geruchten wordt de Galaxy Note 10 geleverd met een 3400 mAh accu. De Galaxy Note 10 Pro wordt vermoedelijk geleverd met een 4500 mAh accu. Om toch de laadtijd te kunnen reduceren is enkel een zwaardere lader een goede optie.

Nieuw ontwerp

De Galaxy Note 10 heeft zich nog niet in het wild laten zien. Hierdoor is ook de geruchtstroom rondom het ontwerp in volle gang. In de afbeelding in dit artikel zijn de laatste renders getoond zoals de nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10 Pro er uit zullen komen te zien. Beide modellen zullen een ‘gat’ in het scherm krijgen aan de voorzijde in het scherm. Aan de achterzijde is er gekozen voor een reguliere verticale setup van de camera’s. Hiermee wijzigt Samsung de camerasetup van horizontaal, zoals op de Note 9, weer naar verticaal.

Adviesprijs

Inmiddels wordt het ook duidelijk dat deze phablet het absolute topmodel van Samsung moet gaan worden. Goedkoop wordt de Galaxy Note 10 niet. In vergelijking met de Galaxy Note 9 zal het nieuwe topmodel wel 10 tot 20 procent hoger liggen in zijn adviesprijs. Deze cijfers zijn echter nu gebaseerd op Amerikaanse cijfers. Het is onbekend of ook deze procentuele prijsstijging ook in Europa zal doorzetten. Wij kunnen enkel afwachten wat de prijs zal doen in Nederland wanneer de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Pro daadwerkelijk leverbaar zullen zijn.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.