Samsung Galaxy M51 officieel gelanceerd

De Galaxy M51 is sinds vandaag te bestellen als pre-order in Duitsland.

Na maandenlange geruchten is de Galaxy M51 dan officieel. De lancering komt uit onverwachte hoek, want aanvankelijk werd gedacht dat het model eerst in India in de verkoop zou gaan. De fabrikant heeft echter gekozen om Duitsland te kiezen als startpunt. Een oversteek naar Nederland is wat dat betreft dan zou gemaakt.

Enorme 7000 mAh accu

Het was al duidelijk dat de Galaxy M51 over een flinke accu zou gaan beschikken. In recente geruchten bleek het te gaan over een 7000 mAh accu, maar nergens kon dit op papier goed bevestigd worden. De geruchten lijken dus te kloppen, want Samsung zelf bevestigd dit dus nu ook op hun website.

De accu belooft een flinke standby-tijd van maar liefst twee dagen. De Galaxy M51 ondersteunt 25W snelladen. Dat is natuurlijk ook wel nodig met een dergelijk grote accu.

Galaxy M51 is een mooie midranger

Al eerder schreven wij over het feit dat de Galaxy M51 wel eens een hele mooi midranger zou kunnen worden. Vandaag wordt dit eigenlijk officieel wel bevestigd. Voor tamelijk weinig geld heb je wel een serieuze smartphone in handen.

De Galaxy M51 wordt geleverd met de Snapdragon 730 chipset in combinatie met 6 GB RAM en 128 GB opslag. Voor het scherm heeft Samsung gekozen voor een 6.7 inch Super AMOLED met FHD+ resolutie. De vingerafdrukscanner is niet in het scherm terug te vinden. Voor deze gelegenheid is deze scanner in de zijkant verwerkt.

Het goede nieuws gaat op de achterzijde verder. De Galaxy M51 zal de beschikking krijgen over een 64 MP hoofdcamera. Deze wordt verder bijgestaan door een 12 MP ultrabreedhoeklens, een 5 MP macrolens en een 5 MP dieptesensor. Voor de selfies kun je rekenen op een 32 MP lens. Op dat gebied heeft de fabrikant dus ook zeker niet bezuinigd.

Prijs en beschikbaarheid

De pre-order voor de Galaxy M51 kan in Duitsland nu al geplaatst worden. Hier vragen onze Oosterburen nu € 360,= voor. De leveringen zullen dan op 11 september starten. Dat is dus al behoorlijk spoedig. Het is onduidelijk wanneer de smartphone ook in Nederland te bestellen is. Wij verwachten echter dat dit niet al te lang meer zal duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De 3.5mm jackplug komt mogelijk terug op de Samsung Galaxy S21.

Samsung Galaxy S21 komt mogelijk met 16 GB RAM

Volgend bericht

Op 7 september zal de Poco X3 worden gelanceerd.

Poco X3 wordt op 7 september gelanceerd

Gerelateerde berichten

Total
1
Share