Samsung Galaxy M11, Galaxy M21 en Galaxy M31 zijn onderweg

De Galaxy M11, Galaxy M21 en de Galaxy M31 zullen deze maand hun opwachting nog maken.

Vorig jaar lanceerde Samsung de compleet nieuwe Galaxy M-serie. Deze midrangers zijn goed in de smaak gevallen. Het is daarom hoog tijd om deze succesvolle range weer van opvolgers te voorzien. De fabrikant zal daarom vermoedelijk deze maand nog de Galaxy M11, de Galaxy M21 en de Galaxy M31 aan het wereldwijde publiek voorstellen.

Galaxy M21

Het meest succesvolle model van dit trio zal vermoedelijk weer de Galaxy M21 worden. Zijn voorganger heeft al bewezen dat juist dit model het beste in de smaak valt. Over deze midranger is dan ook wat informatie naar buiten gekomen. Zo gaat de Galaxy M21 door het leven met het modelnummer SM-M215F. Er zullen twee versies beschikbaar komen waarbij er keuze is uit 64 GB opslag of 128 GB opslag. In dat opzicht biedt de Galaxy M21 standaard al meer opslag aan in vergelijking met zijn voorganger.

Gehele serie

Wij mogen verwachten dat alle nieuwe modellen standaard geleverd zullen worden met Android 10. Daarnaast zullen ze ook standaard geleverd worden met de nieuwste gebruikersinterface van Samsung. Wij hebben het hier dan over One UI 2.0. Over de processor is nog wat onduidelijkheid. De verwachting is echter dat de Exynos 9610 zijn intrede hier zal maken.

Alle modellen zullen aangeboden worden in de kleuren blauw en zwart. Elk model heeft echter ook weer een extra unieke kleur. Zo krijgt de Galaxy M11 de kleur violet en zal de kleur groen worden toegevoegd bij de Galaxy M21. De Galaxy M31 kan nog rekenen op de kleur rood als derde optie. Deze extra kleuren komen mogelijk niet overal beschikbaar en kunnen wellicht ook later beschikbaar komen. Samsung heeft al eerder laten zien dat speciale kleuren ook later beschikbaar komen.

Lancering

Over midrange smartphones hoor je doorgaans niet zoveel. Er zijn wat dat betreft ook een legio aan andere fabrikanten die aan de lopende band dergelijke smartphones op de markt brengen. Toch blijft de midrange-serie van Samsung om een gekke reden wel speciaal. Het staat immers centraal in de complete transformatie die de fabrikant wil doorvoeren over hun gehele lijn. Het was dan ook de Galaxy M-serie die de aftrap deed voor deze transitie. Dit was vorig jaar januari toen de Galaxy M10 en de Galaxy M20 werden gelanceerd. Er is een grote kans dat de nieuwste generatie deze maand ook hun intrede zal maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De iPhone 12 zonder notch lijkt steeds meer realiteit te worden.

iPhone 12 neemt mogelijk afscheid van FaceID en notch

Volgend bericht
De iPhone 12 wordt de eerste smartphone met een 5nm chipset.

iPhone 12 komt mogelijk met een 5nm chipset

Gerelateerde berichten
Total
3
Share