Samsung Galaxy J4 & J6 gelanceerd

Samsung heeft officieel de nieuwe Galaxy J4 en J6 gelanceerd. Alle eerder waren er beelden gelekt van de Galaxy J4 en werd er gesproken over een lancering van nieuwe modellen deze maand. Zowel de Galaxy J4 als de Galaxy J6 zullen geleverd worden met AMOLED schermen. Beide smartphones zullen geleverd worden met Android 8.0.

Samsung heeft officieel de nieuwe Galaxy J4 en J6 gelanceerd. Alle eerder waren er beelden gelekt van de Galaxy J4 en werd er gesproken over een lancering van nieuwe modellen deze maand. Zowel de Galaxy J4 als de Galaxy J6 zullen geleverd worden met AMOLED schermen. Beide smartphones zullen geleverd worden met Android 8.0.

Galaxy J4 versus Galaxy J6

Tussen beide modellen zijn er de nodige verschillen te ontdekken. De Galaxy J6 is het eerste model binnen de J-serie met het zogenoemde Infinity Display. Hierdoor beschikt de Galaxy J6 over een 5.6 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1440 x 720 pixels. Bij De Galaxy J4 blijven deze getallen steken op een 5.5 inch Super AMOLED-scherm met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels.

De Galaxy J6 wordt geleverd met een zeer respectabele 1.6 Ghz octa-core processor. Aan rekenkracht ontbreekt het dus zeker niet. Voor de berekeningen kan de processor ook nog rekenen op 3 GB werkgeheugen. Voor de opslag van media is er standaard 32 GB voor handen welke ook nog verder uit te breiden is. De Galaxy J4 moet hier wel wat meer op inleveren. Zo beschikt de Galaxy J4 over een 1.4 Ghz quad-core processor en 2 GB werkgeheugen. Voor de opslag is 16 GB beschikbaar.

Op het gebied van camerawerk is er wel een overeenkomst. Zowel de Galaxy J4 als de Galaxy J6 beschikken aan de achterzijde over dezelfde camera. Hier heb je dan ook de beschikking over een 13 megapixels camera waar je prima foto’s en video’s kan maken. Op het gebied van de selfies bieden beide modellen een frontcamera aan met LED-flitser. De Galaxy J4 beschikt over een 5 megapixels camera en de Galaxy J6 over een 8 megapixels camera.

Beschikbaarheid

Over de beschikbaarheid is nog weinig bekend gemaakt. Toch worden beide modellen verwacht in juni. Samsung heeft nog niets losgelaten over de adviesprijs van de Galaxy J4. De Galaxy J6 komt ook beschikbaar in een variant met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Deze laatste versie krijgt een adviesprijs van omgerekend 275,- euro. De variant met 3 GB werkgeheugen zal vijftig euro minder gaan kosten. Of beide modellen ook in Nederland beschikbaar zullen komen is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Vandaag heeft LG een drietal nieuwe smartphones geïntroduceerd die in de nieuwe Q7-serie vallen. Ten opzichte van de Q6 krijgen de Q7-telefoons een waterdichte behuizing, vingerafdrukscanner op de achterkant en betere audiohardware. Hiermee zijn de Q7-smartphones een stukje uitgebreider.

LG presenteert Q7-serie

Volgend bericht
Providers die 5G willen gaan aanbieden hebben wellicht vijf maal meer antennes nodig dan nu het geval is met 4G. Dit blijkt uit een livetest van de provider KT tijdens de Olympische Spelen. De Zuid-Koreaanse provider had een testlocatie gebouwd rondom het Olympische Dorp. Normaal heeft de provider 46 4G-antennes nodig voor dit gebied, maar voor 5G waren er 212 antennes nodig.

Vijf maal meer antennes nodig voor 5G

Gerelateerde berichten
Total
22
Share