Samsung Galaxy Fold 2 komt met S-Pen en in-display camera

Galaxy Fold in september in de winkels

Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe Galaxy Fold 2 geleverd gaan worden met de alom bekende S-Pen. Volgens andere geruchten wordt de opvouwbare smartphone daarnaast geleverd met een in-display camera. Voor beide geruchten valt zeker wat te zeggen, maar vooral de toevoeging van de S-Pen is een logische keuze.

S-Pen op de Galaxy Fold 2

Dat Samsung serieus overweegt om de Galaxy Fold 2 te gaan leveren met de S-Pen komt zeker niet zomaar uit de lucht vallen. Wanneer de smartphone opengeklapt wordt zou je de beschikking hebben over een 7.7 inch scherm. Dit is ruim een inch groter in vergelijking met de huidige Note 10+ welke al met de S-Pen geleverd wordt. Met deze gedachte zou het zonde zijn om de S-Pen juist niet in te zetten op deze Galaxy Fold 2.

Volgens deze zelfde geruchten werkt Samsung momenteel druk aan een nieuwe versie van de S-Pen. Of er nieuwe functies aan toegevoegd worden is nog onduidelijk. Het is zomaar mogelijk dat het ontwerp wordt aangepast om passend gemaakt te kunnen worden in de Galaxy Fold 2. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat de fabrikant werkt aan een punt die minder krassen op het scherm maakt. Het is juist het scherm van een opvouwbare smartphone die extra gevoelig is.

In-display selfiecamera

Eerder deze week zagen wij een bericht voorbij komen waarin werd geclaimd dat de Galaxy Fold 2 met een in-display selfiecamera zou komen. Het bericht konden wij wellicht al met een korrel zout innemen en hebben wij derhalve toen niet gedeeld. Het is wel duidelijk dat de opvouwbare smartphone de cameramodule zal krijgen van de recent gelanceerde Galaxy S20+. Op het gebied van de selfiecamera’s lijkt er wat nieuws in het vat te zitten.

het is goed mogelijk dat de Galaxy Fold 2 de eerste smartphone zal worden met een in-display selfiecamera. De selfiecamera aan de buitenzijde van de smartphone zal nog steeds in een notch zijn weggewerkt. Deze berichten worden inmiddels door meerdere bronnen gemeld en kunnen wij dus als redelijk betrouwbaar aanmerken. Over welke schermtechniek de Galaxy Fold 2 nu werkelijk zal beschikken blijft nog de vraag. Wij kunnen ons goed voorstellen dat men zal gaan voor het nieuwere Ultra Thin Glass. Het is echter nu de vraag hoever de ontwikkeling is van de in-display selfiecamera achter dit glas.

Kleuren

De exacte lancering van de Galaxy Fold 2 is nog niet bekend. Meerdere bronnen melden inmiddels dat de lancering mogelijk eerder zal plaatsvinden dan menigeen nu denkt. De tijdspanne wijkt echter enorm af. Wel is duidelijk dat de opvouwbare smartphone bij lancering in een vijftal kleuren beschikbaar zal komen. Je hebt dan de keuze uit blauw, zilver, goud, roze en zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

LG heeft een drietal nieuwe midrange smartphones gelanceerd, de K41S, de K51S en de K61.

LG lanceert de midrange K41S, K51S en de K61

Volgend bericht

Het delen van de batterij op de Pixel 5 zal een nieuwe feature worden.

Google Pixel 5 zal ‘reverse wireless charging’ ondersteunen

Gerelateerde berichten

Total
7
Share