Samsung Galaxy A52 5G wordt mogelijk op korte termijn gelanceerd.

Samsung Galaxy A52 komt mogelijk in maart

De Galaxy A52 is een van Samsung’s aankomende middenklasse smartphones die eerder dit jaar uitlekte. Foto’s van de smartphone en gedeeltelijke specificaties verschenen vorige maand online, maar tot voor kort kwam er geen melding van de releasedatum. Tot vandaag dan, want nu lijkt er wat meer informatie los te komen over het model.

Specificaties zijn duidelijker

Wat de specificaties betreft, wordt verwacht dat de Galaxy A52 een Qualcomm Snapdragon 720G-processor, 8 GB RAM en 128 GB uitbreidbare opslag zal bevatten. De smartphone heeft ook een enorm 6,5-inch sAMOLED-scherm, een opstelling met vier camera’s (64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP) en een indrukwekkende 32-megapixel selfie-camera.

Samsung Galaxy A52 zal worden aangedreven door een royale 4.500 mAh-batterij met snelladen (25W). Het zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, blauw, lavendel en wit. De 5G-versie van de Galaxy A52 wordt rond dezelfde tijd gelanceerd, maar deze zal worden uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 750G- processor.

Lancering en prijs Galaxy A52

Samsung van plan is om de Galaxy A52 in de laatste week van maart te lanceren, dus dat is meer dan een maand vanaf nu. De officiële onthulling van de smartphone kan echter iets eerder plaatsvinden, wat betekent dat we niet langer dan een paar weken hoeven te wachten om de gelekte informatie te bevestigen.

De Galaxy A52 wordt verwacht voor een prijs van tussen de € 400,- en € 450,-. De 5G-versie zal op zijn beurt wel iets duurder zijn. De Galaxy A52 5G zal eerder ergens rond de € 500,- uit komen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.