Samsung Galaxy A50s en Galaxy M60 mogelijk gelekt

Het komt weinig voor dat een tweetal smartphones van dezelfde fabrikant op dezelfde dag uitlekken. Over de lek van de Galaxy M60 is nog behoorlijk wat twijfel. De Galaxy A50s is een stuk betrouwbaarder en geeft ons dan ook een betere inkijk in dit nieuwe model.

Galaxy A50s

De nieuwe Galaxy A50s moet de verbeterde versie worden van de in februari gelanceerde Galaxy A50. De smartphone is opgedoken in de Geekbench en is hier aan een tal van testen voor onder meer prestaties onderworpen. De nieuwe Galaxy A50s heeft momenteel het modelnummer SM-A507FN en is ook onder dit nummer terug te vinden in de databank.

In de databank is zeker niet alles terug te vinden over het nieuwe model. Toch weten wij inmiddels dat de Galaxy A50s wordt geleverd met de Exynos 9610 chipset wordt geleverd en 4 GB werkgeheugen. Zoals je mag verwachten wordt hij geleverd met Android 9.0. Ten opzichte van het model, wat in februari is gelanceerd, zal de Galaxy A50s de beschikking gaan krijgen over een verbeterde camera, verbeterd scherm en wellicht een betere accu. Dit alles zal het verschil gaan maken, maar welke verschillen er werkelijk terug te vinden zullen zijn moet nog gaan blijken.

Wanneer de Galaxy A50s gelanceerd zal gaan worden is nog onduidelijk. Hierover zal spoedig wel meer duidelijkheid in gaan komen.

Galaxy M60

Op Youtube is een video verschenen waarin de Galaxy M60 wordt besproken. De video valt op enkele zaken zeker op. Zo is er nog nooit door bekende bronnen gesproken over deze smartphone en informatie over de Galaxy M60 ontbreekt vooralsnog. Je mag je dus afvragen of de video wel op waarheid is gebaseerd. Als wij het dan toch even mogen geloven zal de smartphone de beschikking gaan krijgen over een 48 megapixels camera die wordt ondersteund door een 16 megapixels camera. De functie van deze laatste wordt echter niet besproken in de video. Dat het een telefotolens of ultrabreedhoeklens is vrijwel zeker.

Enkele zaken vallen zeker op in de video. Hierdoor is er wel de nodige twijfel over de geloofwaardigheid van deze video. Aan de achterzijde zien wij een camerasetup terug die nog nooit eerder is toegepast door Samsung. De Galaxy M60 in deze video beschikt over een notch in plaats van een gat in het scherm. Dit laatste zagen wij wel terugkomen in de Galaxy M40, welke overigens over een triplecamera beschikte.

Deze zaken maken de geloofwaardigheid van deze video ernstig aan het twijfelen. Zo spreekt men duidelijk over de Galaxy M60. Hiermee wordt plotseling de Galaxy M50 overgeslagen. Dit laatste ligt ook zeker niet in lijn van wat Samsung normaal doet. We nemen deze video dus zeker met een korrel zout. Als je de video toch graag wilt zien kun je hem op Youtube makkelijk zoeken met als zoekterm ‘Samsung Galaxy M60 hands on’.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.