Samsung Galaxy A33 5G in detail

Samsung Galaxy A33 5G lekt in detail.

Naast fabrieks-CAD-gebaseerde renders die de zwarte en (paars)witte versies van de komende Galaxy A33 5G vanuit elke hoek laten zien, heeft Steve Hemmerstoffer (ook bekend als @OnLeaks ) opnieuw de krachten gebundeld met de mensen van 91mobiles om iets van dit te onthullen. de belangrijkste specificaties en functies van de mid-ranger. Zowel Steve als de reputatie van de publicatie gaat hen vooraf, wat betekent dat de kans zeer groot is dat alles wat we gaan bespreken over de Samsung Galaxy A33 5G uiteindelijk zal uitkomen.

Ontwerp

Alleen omdat van Samsung wordt verwacht dat het een beetje een creatief risico neemt met het door LG geïnspireerde uiterlijk van de S22 Ultra -camera aan de achterkant, betekent dat niet dat volgend jaar hetzelfde op de kaart staat voor de mid-end-apparaten van de techgigant.

Tegen de normen van 2021 (laat staan ​​​​2022) ziet de Galaxy A33 5G er aantoonbaar net zo saai uit als budgetvriendelijke middenklassers, met een ouderwetse U-vormige inkeping, grote kin, opvallende zijpanelen, flatscreen en een… niet zo’n slechte rechthoekige achterste shooter-module met in totaal vier beeldsensoren en een LED-flitser.

Over het algemeen is dit ding iets knapper dan zijn voorganger (die iets waard moet zijn), en het iets kleinere 6,4-inch scherm is geperst in een aanzienlijk compactere behuizing van 159,7 mm hoog (vergeleken met 164,2 mm voor de Galaxy A32 5G), 74 mm breed (versus 76,1) en 8,1 mm diep (versus 9,1).

Helaas kunnen alle subtiele ontwerprevisies voor niets blijken te zijn, aangezien veel Android-koopjesjagers waarschijnlijk maar één ding zullen opmerken als ze naar de 5G-compatibele Galaxy A33 5G kijken. Er is geen koptelefoonaansluiting aan de bovenkant… of aan de onderkant, of ergens anders, wat een zeer bizarre en ongebruikelijke omissie is voor een Samsung-telefoon die geen vlaggenschip is.

Voor het geval je je afvraagt, ja, de Galaxy A32 5G , A32, A52 , A52 5G , A72 en zelfs de relatief recent onthulde A52s 5G worden allemaal geleverd met een vertrouwde oude 3,5 mm audio-aansluiting op sleeptouw, hoewel hetzelfde eigenlijk niet is geldt voor de nog nieuwere Galaxy M52 5G .

Zou dit het begin van het einde kunnen zijn voor de koptelefoonaansluiting op de populairste handsets van Samsung? We willen geen overhaaste conclusies trekken, maar zoals je je misschien herinnert, leken de gelekte renders van de Galaxy A53 5G er vanuit dat specifieke standpunt op.

Specificaties Galaxy A33 5G

Hoewel er nog steeds veel onbeantwoorde vragen zijn, is de geruchten FHD+ resolutie van het 6,4-inch Super AMOLED-scherm van de Galaxy A33 5G voldoende om ons een soort prijsstijging te laten verwachten ten opzichte van de HD+ Galaxy A32 5G.

Die bescheidener 6.5-incher, let wel, kost normaal gesproken minder dan € 300,- in Europa, en hoewel we geen harde voorspellingen willen doen totdat we horen over mogelijke upgrades van de camera, batterij of verwerkingskracht, zijn we er vrij zeker van de Galaxy A33 5G zal kunnen concurreren met de beste budget 5G-telefoons die er zijn voor minder dan € 400,-.

Dit is trouwens een potentieel grotere deal dan sommigen van jullie misschien denken, aangezien Samsung naar verluidt van plan is om in 2022 maar liefst 23 miljoen Galaxy A33 5G-eenheden te produceren om aan de wereldwijde vraag te voldoen. Dat is meer dan het gecombineerde productiedoel van de Galaxy S22 en S22+, hoewel de 4G LTE-only Galaxy A13 en de duurdere Galaxy A53 5G waarschijnlijk nog succesvoller zullen blijken te zijn.

Als de geschiedenis een indicatie is, zal de Galaxy A33 5G in januari 2022 het daglicht zien, maar verrassing, verrassing, er is naar verluidt deze keer geen 4G LTE-only variant in de pijplijn.
Bijna al het andere hangt momenteel in de lucht, inclusief welke processor zal worden geselecteerd als de opvolger van MediaTek’s Dimensity 720 in de Galaxy A32 5G. Qualcomm’s mid-range chips lijken buiten spel in de context van de aanhoudende tekorten , maar het is duidelijk dat we gewoon moeten afwachten.

1 reactie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Poco lanceert de M4 Pro 5G.

Poco M4 Pro 5G gelanceerd met 90 Hz scherm

Volgend bericht
Details over de Galaxy S22 stromen nu al binnen.

Dit is wat de Samsung Galaxy S22 gaat kosten

Gerelateerde berichten
Total
1
Share